Stad Hasselt zal voortaan nieuwe initiatieven bij hun opstart steunen met een lanceerpremie tot 5.000 euro, én een werkingssubsidie.
Volledig scherm
Stad Hasselt zal voortaan nieuwe initiatieven bij hun opstart steunen met een lanceerpremie tot 5.000 euro, én een werkingssubsidie. © Borgerhoff

Stad Hasselt steunt duurzame initiatieven met nieuwe lanceerpremie

HasseltStad Hasselt staat voortaan duurzame initiatieven van ondernemende Hasselaren bij met een lanceerpremie. Zo kunnen nieuwe initiatieven bij de opstart tot 5.000 euro ondersteuning krijgen via het burgerbudget. Daarbovenop voorziet het stadsbestuur een werkingssubsidie van maximaal 350 euro per jaar om kosten te helpen drukken. 

 1. Clifford Hammonds (Limburg United):”Zondag is een mirakel nodig om Kangoeroes uit de halve finale van de Beker van België te houden”
  Basketbal EML

  Clifford Hammonds (Limburg United):”Zondag is een mirakel nodig om Kangoeroes uit de halve finale van de Beker van België te houden”

  Na de eerste helft konden we spreken van een knap debuut van de Amerikaanse point-guard Clifford Hammonds (35) die negen punten wist te scoren en zijn ervaring kon etaleren in defense. Na de rust ging hij mee kopje onder. Limburg United liet zich op alle vlakken ringeloren en leed in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Beker van België de grootste thuisnederlaag (67-91) ooit. Op de persconferentie liet Sacha Massot lang op zich wachten. Een glunderende bezoekende coach Paul Vervaeck stak van wal.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen