Pirigam Ramis van Butcher Grill & Bar.
Volledig scherm
Pirigam Ramis van Butcher Grill & Bar. © RV

Speciale traktatie voor mensen uit cultuursector

 1. CEO Olivier Boyen tekent bij Patro Eisden nieuwe structuren uit voor een verdere professionalisering: “Iedereen moet zich welkom voelen bij Patro”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  CEO Olivier Boyen tekent bij Patro Eisden nieuwe structuren uit voor een verdere professio­na­li­se­ring: “Iedereen moet zich welkom voelen bij Patro”

  De voorbije jaren loodsten Stijn Stijnen, Rik Vliegen en Wouter Corstjens met veel ijver en passie Patro Eisden door woelige wateren. Meer zelfs. Met een enorme gedrevenheid redden zij de club van de ondergang. Er waaide een nieuwe wind en dat zette Patro op weg naar fraaie sportieve successen. Ondertussen wenkt de promotie naar de Challenger Pro League. Dat wil zeggen: ook pijlers bouwen voor nieuwe structuren in de verdere professionalisering van de club.
  Maasmechelen
 2. “Het is belangrijk dat ik geloofd word”: slachtoffer dat op festival aangerand werd, getuigt in de rechtbank

  “Het is belangrijk dat ik geloofd word”: slachtof­fer dat op festival aangerand werd, getuigt in de rechtbank

  In de correctionele rechtbank van Hasselt is vandaag een zaak gepleit van een festivalganger die een jonge vrouw had aangerand. De beklaagde stuurde zelf zijn kat naar de rechtbank, maar zijn slachtoffer was wel dapper genoeg om haar verhaal te delen. En dat is er eentje van paniekaanvallen, slapeloze nachten en een blijvend trauma: “Hij zei tijdens zijn verhoor ‘Mevrouw is een zeveraar, ze wil mensen voor de gek houden.’”
  Hasselt
 3. Hasseltse studenten kunnen voortaan bloed doneren in Provinciaal Instituut voor Verpleegkunde: “Plaats voor 100 donoren extra”

  Hasseltse studenten kunnen voortaan bloed doneren in Provinci­aal Instituut voor Verpleeg­kun­de: “Plaats voor 100 donoren extra”

  Volgende week start de nieuwe Limburgse editie van ‘Bloedserieus’, een initiatief van Rode Kruis-Vlaanderen in samenwerking met de studenten van Hasselt en Diepenbeek. Deze keer kunnen donoren voor het eerst ook in het centrum van Hasselt bloed geven, bovenop de gewoonlijke bloedcollectes in Diepenbeek. Daarvoor steken de studenten van het Provinciaal Instituut voor Verpleegkunde de handen uit de mouwen.
  Hasselt
 1. RESTOTIP. Enigma in Hasselt: “Mooi gepresenteerde bordjes met sharinggerechten uit Kreta die je niet snel elders zal vinden”
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Enigma in Hasselt: “Mooi gepresen­teer­de bordjes met sharingge­rech­ten uit Kreta die je niet snel elders zal vinden”

  Hasselaren die graag nog even van een zorgeloos zomergevoel genieten, kunnen sinds kort terecht bij het Griekse restaurant ‘Enigma’ in de Persoonstraat. Daar leggen Hannah Vangenechten (29) en haar partner en chef-kok Georgios Marakis (36) de Hasselaar in de watten met authentieke Griekse sharinggerechten, en dat in een creatief jasje. Denk aan garnalen geflambeerd in ouzo, smeuïge halloumi op pitabroodjes en meer. Wij proefden alvast met plezier.