In 2019 zorgde het duo Wim Soutaer en Charles nog voor ambiance op het Hasseltse Schlagerfestival in de Ethias Arena, en de organisatie hoopt het in 2021 opnieuw over te doen (archiefbeeld).
Volledig scherm
PREMIUM
In 2019 zorgde het duo Wim Soutaer en Charles nog voor ambiance op het Hasseltse Schlagerfestival in de Ethias Arena, en de organisatie hoopt het in 2021 opnieuw over te doen (archiefbeeld). © Joel Hoylaerts / Photonews

Schlagerfestival Hasselt reageert positief op vaccinatie vanaf januari: “Vijftiende editie in 2021 wordt explosie van plezier”

HasseltTerwijl de coronacijfers in ons land verder blijven dalen, belooft premier Alexander De Croo dat België vanaf 5 januari kan vaccineren. Wellicht zullen zorgverleners, risicopatiënten en de oudere generatie eerst aan de beurt zijn. Goed nieuws voor hen, maar ook voor het Hasseltse Schlagerfestival in de Ethias Arena. Zo vindt de 15de editie plaats in oktober 2021. “Misschien dat het virus tegen dan nog niet is uitgeroeid, maar we wél in normalere omstandigheden kunnen leven", klinkt het alvast. Organisatoren van grote zomerfestivals zoals Pukkelpop wachten liever nog even af.

  1. Vrouw veroorzaakt ravage met gestolen postbusje
    Play

    Vrouw veroor­zaakt ravage met gestolen postbusje

  2. Rouwauto raakt berg niet op. Maar dat is buiten deze helden gerekend
    Play

    Rouwauto raakt berg niet op. Maar dat is buiten deze helden gerekend