Sasha en Davy
Volledig scherm
Sasha en Davy © Jerome Gielkens

Sasha en Davy pakken uit met kerstalbum op Winterland

Zanger van de Romeo’s Davy Gilles en zijn partner Sasha Rosen stellen op woensdag 27 november hun nieuwe album ‘Christmas’ voor in hét kerstdorp van Limburg. “Zoals altijd zetten we ook in op creativiteit en beweging”, zegt organisator Maurice Schoenmaeckers. “Sasha en Davy zullen hun steentje bijdragen aan de ambiance.”

0 reacties

 1. Miss België-finaliste en militair Shana (22) stapt muziekwereld in met allereerste single: “Alles valt nu mooi op zijn plaats”
  Hasselt/Diest

  Miss Bel­gië-finaliste en militair Shana (22) stapt muziekwe­reld in met allereer­ste single: “Alles valt nu mooi op zijn plaats”

  Drie jaar geleden mochten we al met haar kennis maken als Miss België-finaliste, en vandaag is Shana Vanfraechem (22) opnieuw op weg om het podium te veroveren. De ambitieuze jongedame en ingeweken Hasselaar brengt vrijdag haar eerste single ‘LOEV’ uit, mét verschijning van ex-‘Tempation Island’-deelnemer Fabrizio Tzinaridis in de bijhorende videoclip. En het zal niet haar laatste hit zijn. “Mijn twee volgende nummers staan ook al klaar om af te vuren", lacht Shana.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen