Eén van de gerechten die we deze week uitprobeerden bij ‘Amigos’ in Hasselt: de vegetarische, verrassende ‘plate for 2'.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de gerechten die we deze week uitprobeerden bij ‘Amigos’ in Hasselt: de vegetarische, verrassende ‘plate for 2'. © Giulia Latinne

RESTOTIP. Mexicaanse gerechten om je vingers bij af te likken bij ‘Amigos’

HasseltEindelijk kunnen we weer genieten van een vers getapt pintje of een heerlijke cocktail op café of restaurant, en dat vieren ook de Bilzense jeugdvrienden Levon Setrakyan en Ilias Amer. Zij baten samen het gloednieuwe restaurant Amigos uit op het Hasseltse Kolonel Dusartplein. Een nieuwe hotspot waar iedereen welkom is om te genieten van typisch Latijns-Amerikaanse streetfood, én een ultiem vakantiegevoel. Wij proefden alvast met plezier.

  1. Geweldige sfeer op Diepenbeeks testevent ‘Boer Zoekt Bier’: “Dit is waar we zólang naar uitkeken”
    PREMIUM
    Diepenbeek

    Geweldige sfeer op Diepen­beeks testevent ‘Boer Zoekt Bier’: “Dit is waar we zólang naar uitkeken”

    Feesten zonder coronaregels? Op ‘Boer Zoekt Bier’ in Diepenbeek kon het zaterdag weer van 13 uur tot liefst 1 uur ‘s nachts. Tenminste als de festivalgangers een hele rist aan coronacontroles passeren. “Gelukkig verliep dat heel vlot”, laat mede-organisator Jaak Roggen zaterdagavond weten. Met 3.000 verwachte feestvierders is het lokale festival meteen het grootste erkende testevent van Vlaanderen tot nog toe.