Jaimy Appermans, Jeffrey Tackoen en Jens Raskin van El Bocado in hun nieuwe vestiging op de Hasseltse Grote Markt
Volledig scherm
PREMIUM
Jaimy Appermans, Jeffrey Tackoen en Jens Raskin van El Bocado in hun nieuwe vestiging op de Hasseltse Grote Markt © Karolien Coenen

RESTOTIP: El Bocado opent vierde filiaal in oud café Wembley: “We nemen mensen een avondje mee op vakantie naar Spanje”

HasseltOp de Hasseltse Grote Markt kan je sinds kort terecht bij een nieuw tapasrestaurant van de keten El Bocado. Na het filiaal in de Dokter Willemsstraat, Sint-Truiden en Bilzen is het al de vierde zaak van de succesvolle keten. “We merken een serieuze heropleving op de Grote Markt”, vertelt zaakvoerder Jeffrey Tackoen. Lees hier alles over onze restotips in Limburg. 

  1. Glenn van Parijs en Stijn Lowette samen goed voor één zege en drie podia in Porsche Carrera Cup in Zandvoort
    autosport

    Glenn van Parijs en Stijn Lowette samen goed voor één zege en drie podia in Porsche Carrera Cup in Zandvoort

    Drie podia en een zege, dat is de oogst van NGT Racing tijdens de derde meeting van de Porsche Carrera Cup Benelux, afgelopen weekend op Circuit Zandvoort en vooral de racende Hasselaars droegen daartoe bij. Glenn van Parijs behaalde zijn eerste zege van het seizoen en blijft zo in de running voor de felbegeerde titel. Hij reed twee ijzersterke wedstrijden, na een wat minder resultaat tijdens de kwalificaties en eindigde derde op zaterdag en won de race op zondag. Stijn Lowette werd tweemaal tweede in de AM-categorie en blijft zo ook meedingen naar de titel in zijn categorie.