Een zelf samengestelde spaghetti
Volledig scherm
PREMIUM
Een zelf samengestelde spaghetti © Birger Vandael

RESTOTIP: Collectie van spaghettirestaurants vindt meteen haar draai in pand Suzette

HasseltIn juli opende Bavet . De collectie van spaghettirestaurant koos voor een stekje in provinciehoofdstad Hasselt. Het oog viel op pand Suzette aan de Zuivelmarkt. Bij ons bezoekje stellen we vast dat de zaak al erg vertrouwd aanvoelt en de medewerkers het ritme goed te pakken hebben. U kan via dit dossier overigens alles lezen over onze horecatips in Limburg.

 1. RESTOTIP. Italiaans restaurant La Baita in Neerpelt: “Pas geopend en nu al ‘the talk of the town’”
  PREMIUM
  Pelt

  RESTOTIP. Italiaans restaurant La Baita in Neerpelt: “Pas geopend en nu al ‘the talk of the town’”

  Kleine stoelendans in de horeca. Vanaf 2010 kon je in de Kloosterstraat in het centrum van Neerpelt gezellig tafelen in De Pepermolen. Deze winter verhuisden de uitbaters naar Molenzicht om er hun nieuwe zaak Petite Source te openen. Lang stond hun voormalig pand niet leeg. Sandro Serretti en Inge Nijs besloten er immers om hun Italiaans restaurant La Baita te huisvesten. En kijk, na amper tien dagen draait de zaak al als een trein.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.