Eén van de gerechten die we deze week tijdens een potje jeu de boules bij Apéro Boules uitprobeerden: de 'boules veggie burger'.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de gerechten die we deze week tijdens een potje jeu de boules bij Apéro Boules uitprobeerden: de 'boules veggie burger'. © GLH

RESTOTIP. Apéro Boules in Hasselt: “Genieten van fingerfood en burgers tijdens gezellig potje ‘boules’”

HasseltHasselaren die in deze tijden een gezellige avond met vrienden of familie nog meer dan ooit weten te waarderen, kunnen sinds kort terecht bij Apéro Boules. Sinds afgelopen zomer is deze gloednieuwe zaak gelegen op Quartier Bleu, waar iedereen voortaan kan genieten van een potje ‘jeu de boules’ tijdens fingerfood, tapas of een smaakvolle burger. Wij proefden met plezier.

  1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
    Tweakers

    Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

    Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.