Uitbater Fabio Istoczak van RAUW wil ondanks de coronacrisis zijn restaurant aan Quartier Bleu in Hasselt uitbreiden met een Amerikaans belevingscafé.
Volledig scherm
Uitbater Fabio Istoczak van RAUW wil ondanks de coronacrisis zijn restaurant aan Quartier Bleu in Hasselt uitbreiden met een Amerikaans belevingscafé. © Karolien Coenen

RAUW plant Amerikaans belevingscafé naast restaurant op Quartier Bleu

Hasselt/Heusden-ZolderZelfs in moeilijke tijden plant eigenaar Fabio Istoczak van RAUW in Heusden-Zolder en Hasselt een uitbreiding van zijn Amerikaans streetfoodconcept. Zo komt er naast restaurant ‘BLEND by RAUW’ op Quartier Bleu in Hasselt binnenkort het Amerikaans belevingscafé ‘RAUW Beers and Burgers’.

 1. Hasselaren helpen zorgverleners aan parkeerplaats via ‘zorgparkings’
  Hasselt

  Hasselaren helpen zorgverle­ners aan parkeer­plaats via ‘zorgpar­kings’

  Door het vele telewerken vinden zorgverstrekkers moeilijk parkeerplaats tijdens de huisbezoeken in Hasselt. Het stadsbestuur komt daarom met een oplossing: Hasselaren aansporen om parkeerplaats voor hun garagepoort of oprit als ‘zorgparking’ aan te bieden aan zorgverleners. Dat zal binnenkort mogelijk zijn met een speciale sticker waarmee inwoners de vrije tijdstippen voor parkeren kunnen aanduiden.
 2. IKEA neemt strengere maatregelen dan federale regering: maximaal één klant per 20 vierkante meter
  Zaventem

  IKEA neemt strengere maatrege­len dan federale regering: maximaal één klant per 20 vierkante meter

  Net als alle andere niet-essentiële winkels heropent ook IKEA morgen de deuren van haar acht winkels in ons land. Na de vorige lockdown was het meteen lang aanschuiven aan de vestigingen van de Zweedse meubelgigant. Daarom vraagt IKEA nu om de nationale oproep te volgen. “Staat er veel volk aan te schuiven, kom dan later terug.” Daarnaast is slechts één klant per 20 vierkante meter welkom in de winkels. Een strengere maatregel dan die van de federale regering.
 1. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken

 2. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend