Rian Snoeks dropt komende zaterdag de outfits uit de videoclip van zijn nieuwe single ‘GEVOELLOOS’ bij Twenty Second Vintage.
Volledig scherm
Rian Snoeks dropt komende zaterdag de outfits uit de videoclip van zijn nieuwe single ‘GEVOELLOOS’ bij Twenty Second Vintage. © Goeie Jongens

Rapper Rian Snoeks dropt outfits uit videoclip ‘GEVOELLOOS’ samen met Twenty Second Vintage

Hasselt/NeerpeltRian Snoeks, de 17-jarige Peltse rapper die deel uitmaakt van het Genkse collectief ‘Goeie Jongens’ en vorig jaar nog één van de finalisten van ‘De Nieuwe Lichting' werd, verraste afgelopen weekend met een ‘instore drop’ bij Twenty Second Vintage. Voor zijn videoclip ‘GEVOELLOOS’ werkte Rian samen met twintig modellen, gestyled door de Hasseltse vintage kledingwinkel. 

 1. 14 pv’s na clash harde kernen KRC Genk en Standard Luik: “Kopschopper zal voor rechtbank verschijnen”
  PREMIUM
  Genk

  14 pv’s na clash harde kernen KRC Genk en Standard Luik: “Kopschop­per zal voor rechtbank verschij­nen”

  De confrontatie tussen de harde kernen van KRC Genk en Standard Luik, in april voor de bekermatch, krijgt nog een gerechtelijk staartje. Een groot deel kon geïdentificeerd worden, wat tot liefst 14 pv’s leidde. Op hallucinante beelden was te zien hoe de Genkse aanhang één Luikse fan te lijf ging. Een man die tegen het hoofd stampte van een Luikenaar krijgt ook een pv en zal voor de rechtbank moeten verschijnen.
 2. 100-jarige Marie krijgt (nu pas) tweede coronaprik als ‘verjaardagscadeau’
  Borgloon

  100-jarige Marie krijgt (nu pas) tweede coronaprik als ‘verjaar­dags­ca­deau’

  Hoe groot kan het verschil zijn? In het vaccinatiecentrum van Borgloon vaccineren ze momenteel de inwoners van de geboortejaren 1975-1985, zo bevestigt burgemeester Eric Awouters (Open Vld/Stroop) ons. Maar dat wil niet zeggen dat de oudere generatie er niet meer komt, integendeel. De 100-jarige Loonse Marie Misotten kreeg pas afgelopen vrijdag haar tweede AstraZeneca-vaccin, twaalf weken na haar eerste dosis.