Qmusic kwam radiomaken in BuBaO De Schakelschool in Kuringen.
Volledig scherm
Qmusic kwam radiomaken in BuBaO De Schakelschool in Kuringen. © Karolien Coenen

Qmusic wekt leerlingen van De Schakelschool in Kuringen: “Rode Neuzen Dag ligt onze school nauw aan het hart”

De ochtendshow van Qmusic klonk op donderdagochtend net iets anders. Wim Oosterlinck en zijn sidekicks waren namelijk te gast bij Go! Next BuBaO De Schakelschool in Kuringen. De radiozender zette de leerlingen en leerkrachten van de lagere school in de bloemetjes voor hun geleverde prestaties ten voordele van Rode Neuzen Dag. 

0 reacties

 1. ‘Wedding boom’ bij beautyonderneming: zaakvoerster en drie teamleden stappen in huwelijksbootje
  Hasselt

  ‘Wedding boom’ bij beautyon­der­ne­ming: zaakvoer­ster en drie teamleden stappen in huwelijks­boot­je

  Recent werd de Hasseltse beautyonderneemster Caroline Rigo (39) nog uitgeroepen tot winnares van de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer, nu heeft ze opnieuw wat te vieren met haar trouw. Caroline stapt niet alleen in het huwelijksbootje, want ook haar drie teammedewerksters Lore Carlier (34) uit Sint-Truiden, Véronique De Vliegher (35) uit Lochristi en Sofie Peeters (22) uit Pelt, geven dit jaar hun ja-woord. Binnen het bedrijf zorgt het kwartet voor een echte ‘weddingboom’.
 2. Van LEF in Tessenderlo tot Prana Bio Bulk in Heusden-Zolder: Met deze 7 winkels in Limburg hou jij de maand mei plasticvrij
  PREMIUM
  Limburg

  Van LEF in Tessender­lo tot Prana Bio Bulk in Heus­den-Zol­der: Met deze 7 winkels in Limburg hou jij de maand mei plastic­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 7 leuke zaken in Limburg voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van LEF in Tessenderlo tot Prana Bio Bulk in Heusden-Zolder: Met deze Limburgse winkels hou jij de maand mei plasticvrij.