Het Commencement Ball van de Hogeschool PXL.
Volledig scherm
Het Commencement Ball van de Hogeschool PXL. © Hogeschool PXL

PXL-studenten trappen academiejaar feestelijk af in de Versuz

HasseltAfgelopen donderdagavond zetten zo’n duizend PXL-studenten de start van het nieuwe academiejaar feestelijk in tijdens het jaarlijkse ‘Commencement Ball’ in de Versuz.

 1. Wat valt er allemaal te beleven? Is er nog een schaatsbaan? En waar kan ik parkeren? Alles wat je moet weten over Winterland Hasselt
  PREMIUM
  Hasselt

  Wat valt er allemaal te beleven? Is er nog een schaats­baan? En waar kan ik parkeren? Alles wat je moet weten over Winterland Hasselt

  Nog tot en met 8 januari kan je op Winterland Hasselt terecht om de gezellige kerstsfeer op te snuiven. Meer dan 55 standhouders staan er weer klaar om zo’n 600.000 bezoekers te verwelkomen. Maar wat valt er juist te beleven op Winterland? Waar kan je best parkeren en wat zijn de openingstijden? Wij bundelden alle praktische info in een handig overzicht.
 2. UHasselt wint Limburgse Persprijs 2022: “Mooie erkenning voor het knappe onderwijs en onderzoek aan onze universiteit”
  PREMIUM
  Hasselt

  UHasselt wint Limburgse Persprijs 2022: “Mooie erkenning voor het knappe onderwijs en onderzoek aan onze universi­teit”

  UHasselt mag zich de trotse laureaat noemen van de Limburgse Persprijs 2022. Ook ASL Group en Rigoreous werden in de bloemetjes gezet. “Deze Limburgse ondernemingen tonen elk op hun eigen manier de kracht en de impact van creatieve communicatie. Dat maatschappelijk aandeel valt niet te onderschatten”, zegt Johann Leten als gedelegeerd bestuurder van Voka.