“PXL-Catering heeft drie keukens in eigen beheer en ontvangt gemiddeld 3.000 bezoekers op lesdagen”, vertelt Rudy Rampelberg, diensthoofd PXL-Catering die hier mee de voeding inlaadt
Volledig scherm
“PXL-Catering heeft drie keukens in eigen beheer en ontvangt gemiddeld 3.000 bezoekers op lesdagen”, vertelt Rudy Rampelberg, diensthoofd PXL-Catering die hier mee de voeding inlaadt © RV

PXL-Catering schenkt overschot voedingswaren aan Vincentius Genk

“Onze hogeschool, die al sinds 2001 bekend staat als “de hogeschool met de laptop”, heeft hiervoor de technische middelen, expertise en knowhow opgebouwd in de laatste twee decennia en die zetten we nu in om onze studenten vanop afstand – en dus zo veilig mogelijk – onderwijs te blijven bieden”, zegt algemeen directeur Ben Lambrechts.

 1. Jessa geeft virtuele kijk in vier campussen: “Bezoekers en patiënten geruststellen”
  Hasselt

  Jessa geeft virtuele kijk in vier campussen: “Bezoekers en patiënten geruststel­len”

  Het Hasseltse Jessa Ziekenhuis pakt uit met een platform waarop je de vier campussen digitaal kan bekijken. Als bezoeker of patiënt krijg je aan de hand van 360°-impressies een totaalbeleving van een twintigtal afdelingen. Ook de omgeving rond de gebouwen wordt via droneshots vanop 350 meter hoogte, overzichtelijk in beeld gebracht. “Als je thuis al even kan binnenkijken in het ziekenhuis vooraleer je effectief naar daar moet, dan werkt dat vaak geruststellend”, klinkt het.
 2. Genkenaar (25) die bij wijze van ‘verrassing’ zijn aanstaande wurgde, krijgt celstraf van drie jaar
  Genk

  Genkenaar (25) die bij wijze van ‘verrassing’ zijn aanstaande wurgde, krijgt celstraf van drie jaar

  Een 21-jarige vrouw en een 23-jarige man stonden in de zomer van 22 augustus 2018 op het punt om te trouwen, toen ze samen op hotel gingen in Hasselt. “Ik heb nog een verrassing voor u", vertelde de man. Hij wekte de indruk de vrouw een halsketting om te doen, maar in plaats daarvan begon hij haar te wurgen. De vrouw liep ernstige bloedingen op. Haar ex-aanstaande krijgt een celstraf van drie jaar, waarvan de helft met uitstel.
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk