“PXL-Catering heeft drie keukens in eigen beheer en ontvangt gemiddeld 3.000 bezoekers op lesdagen”, vertelt Rudy Rampelberg, diensthoofd PXL-Catering die hier mee de voeding inlaadt
Volledig scherm
“PXL-Catering heeft drie keukens in eigen beheer en ontvangt gemiddeld 3.000 bezoekers op lesdagen”, vertelt Rudy Rampelberg, diensthoofd PXL-Catering die hier mee de voeding inlaadt © RV

PXL-Catering schenkt overschot voedingswaren aan Vincentius Genk

“Onze hogeschool, die al sinds 2001 bekend staat als “de hogeschool met de laptop”, heeft hiervoor de technische middelen, expertise en knowhow opgebouwd in de laatste twee decennia en die zetten we nu in om onze studenten vanop afstand – en dus zo veilig mogelijk – onderwijs te blijven bieden”, zegt algemeen directeur Ben Lambrechts.

 1. Schlagerfestival Hasselt reageert positief op vaccinatie vanaf januari: “Vijftiende editie in 2021 wordt explosie van plezier”
  PREMIUM
  Hasselt

  Schlager­fes­ti­val Hasselt reageert positief op vaccinatie vanaf januari: “Vijftiende editie in 2021 wordt explosie van plezier”

  Terwijl de coronacijfers in ons land verder blijven dalen, belooft premier Alexander De Croo dat België vanaf 5 januari kan vaccineren. Wellicht zullen zorgverleners, risicopatiënten en de oudere generatie eerst aan de beurt zijn. Goed nieuws voor hen, maar ook voor het Hasseltse Schlagerfestival in de Ethias Arena. Zo vindt de 15de editie plaats in oktober 2021. “Misschien dat het virus tegen dan nog niet is uitgeroeid, maar we wél in normalere omstandigheden kunnen leven", klinkt het alvast. Organisatoren van grote zomerfestivals zoals Pukkelpop wachten liever nog even af.
 2. Hasselaren helpen zorgverleners aan parkeerplaats via ‘zorgparkings’
  Hasselt

  Hasselaren helpen zorgverle­ners aan parkeer­plaats via ‘zorgpar­kings’

  Door het vele telewerken vinden zorgverstrekkers moeilijk parkeerplaats tijdens de huisbezoeken in Hasselt. Het stadsbestuur komt daarom met een oplossing: Hasselaren aansporen om parkeerplaats voor hun garagepoort of oprit als ‘zorgparking’ aan te bieden aan zorgverleners. Dat zal binnenkort mogelijk zijn met een speciale sticker waarmee inwoners de vrije tijdstippen voor parkeren kunnen aanduiden.
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"