De werken op de Pukkelpopweide liggen stil.
Volledig scherm
De werken op de Pukkelpopweide liggen stil. © Mine Dalemans

Pukkelpop legt opbouw en ticketverkoop stil: “We vragen opheldering aan federale overheid”

HasseltDe organisatie van Pukkelpop heeft tijdelijk de stekker uit de opbouw én de ticketverkoop getrokken. In een mededeling geeft de organisatie aan dat “onverwachte wijzigingen na het overlegcomité van afgelopen maandag grote gevolgen hebben voor de organisatie.” Het is nu dus afwachten op duidelijkheid van hogerop. 

 1. Sarina Leenen (Initia Hasselt): “Klaar voor nieuwe uitdaging als trainster”
  Handbal vrouwen eerste nationale

  Sarina Leenen (Initia Hasselt): “Klaar voor nieuwe uitdaging als trainster”

  Als speelster viel Sarina Leenen (38) te bewonderen bij haar HB Sint-Truiden. In 2018, het jaar dat de Truiense afscheid nam als speelster, won ze met Sint-Truiden haar derde landstitel en tweede Beker van België. Als toetje werd ze voor de tweede keer verkozen tot speelster van het jaar. Leenen bleef ondertussen niet bij de pakken zitten en behaalde haar diploma als trainster. Het ambitieuze Initia Hasselt kwam op de proppen met een mooi voorstel om T1 te worden en Sarina Leenen is in de wolken met die nieuwe uitdaging.
 2. Roel Paulissen (45) is na vier olympische deelnames het mountainbiken nog niet verleerd: “Kroonde me recent tot Europees kampioen bij de Masters”
  Mountainbike bijna vergeten olympiërs

  Roel Paulissen (45) is na vier olympische deelnames het mountainbi­ken nog niet verleerd: “Kroonde me recent tot Europees kampioen bij de Masters”

  Binnenkort staat in de Japanse hoofdstad Tokio de volgende editie van de Olympische Spelen op het programma. Daarbij blikken we met heel wat ex-deelnemers vooruit op het grootste sportevenement ter wereld. Vandaag is het de beurt aan de Hasseltse Roel Paulissen, die zowel in 1996, 2000, 2004 en 2008 zijn opwachting maakte als mountainbiker op de Spelen.