De weide afgeladen vol om 15 uur bij Billie Eilish. Ongezien.
Volledig scherm
De weide afgeladen vol om 15 uur bij Billie Eilish. Ongezien. © Mine Dalemans

Pukkelpop is populairder dan ooit, en dit is waarom

Vlaamse vlaggen en Anuna De Wever, huilende tienermeisjes voor Billie Eilish, en héél veel regenjassen. Pukkelpop 2019 wordt er één om nooit te vergeten, maar misschien nog meer omwille van het succes. Volledig uitverkocht, sterke artiesten en amper of geen incidenten.

 1. Johan (53) houdt deuren van Huis van de Smaak dicht sinds lockdown in maart: “Ik heb een nieuwe droom kunnen maken van takeaway”
  PREMIUM
  Kermt

  Johan (53) houdt deuren van Huis van de Smaak dicht sinds lockdown in maart: “Ik heb een nieuwe droom kunnen maken van takeaway”

  Terwijl de horecasector nog minstens drie weken op slot zit, houdt uitbater Johan Convents (53) de deuren van zijn restaurant ‘Huis van de Smaak’ in Kermt al sinds de eerste lockdown in maart dicht. Sindsdien is het kreeft, ossobuco en andere Italiaanse gerechten als takeaway. “Ik vreesde dit jaar voor mijn ergste nachtmerrie, maar heb er nu een nieuwe droom van gemaakt.”
 2. Paard dat 100 kilometer stapte voor complexe ingreep is overleden: “Ik heb Ease geopereerd alsof het mijn eigen kind was”
  PREMIUM
  Overijse

  Paard dat 100 kilometer stapte voor complexe ingreep is overleden: “Ik heb Ease geopereerd alsof het mijn eigen kind was”

  Het zesjarige paard Ease dat twee weken geleden in vijf dagen van Overijse naar Lummen stapte om er geopereerd te worden aan de nekwervels is dinsdagochtend overleden in de Limburgse paardenkliniek. De uiterst complexe operatie zelf was goed gelukt, maar na afloop vond het dier de kracht niet meer om recht te staan. “We hebben hard gezwoegd om Ease te redden, maar eigenlijk kwam alle hulp te laat.”
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is