De weide afgeladen vol om 15 uur bij Billie Eilish. Ongezien.
Volledig scherm
De weide afgeladen vol om 15 uur bij Billie Eilish. Ongezien. © Mine Dalemans

Pukkelpop is populairder dan ooit, en dit is waarom

Vlaamse vlaggen en Anuna De Wever, huilende tienermeisjes voor Billie Eilish, en héél veel regenjassen. Pukkelpop 2019 wordt er één om nooit te vergeten, maar misschien nog meer omwille van het succes. Volledig uitverkocht, sterke artiesten en amper of geen incidenten.

 1. “Wat we in 36 jaar hebben opgebouwd, smelt als sneeuw voor de zon”: Dirk van De Goei Goesting vreest dat horeca nog lang dicht blijft
  Hasselt

  “Wat we in 36 jaar hebben opgebouwd, smelt als sneeuw voor de zon”: Dirk van De Goei Goesting vreest dat horeca nog lang dicht blijft

  “Ze hebben gewoon een zondebok gezocht.” Voor Dirk Hendrickx, restaurantuitbater van De Goei Goesting, L’Aperi Vino en Buon’Eatalia in Hasselt, verbazen de woorden van Niel Hens niet. De biostatisticus verklaarde in het tv-programma De Afspraak dat de heropening van de horeca in ons land vermoedelijk niet meer voor dit jaar zal zijn. “Hoelang kunnen we ons hoofd nog boven water houden?", vraagt Dirk zicht af.
 2. Hasseltse schrijfster Leen Raats brengt lezer en auteur bij elkaar met ‘Boekenerf’: “Makkelijk boeken promoten in moeilijke coronacrisis”
  Hasselt

  Hasseltse schrijf­ster Leen Raats brengt lezer en auteur bij elkaar met ‘Boekenerf’: “Makkelijk boeken promoten in moeilijke coronacri­sis”

  Je eigen boek promoten of een band met lezers creëren: in coronatijden is het ook voor auteurs allemaal niet zo vanzelfsprekend. Hasseltse schrijfster Leen Raats komt daarom met ‘Boekenerf’, een online website voor auteurs om zijn of haar boeken tot bij de lezer te brengen. “Talloze enthousiaste mails maken de behoefte aan het initiatief al duidelijk.”
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok