Pukkelpop gaat vanaf maandag de constructies op de festivalweide in Kiewit afbreken.
Volledig scherm
Pukkelpop gaat vanaf maandag de constructies op de festivalweide in Kiewit afbreken. © Mine Dalemans

Pukkelpop gaat constructies op terrein vanaf maandag afbouwen

 1. Bewoners van WZC Cecilia verhuizen eindelijk naar splinternieuw gebouw in Alken-centrum: “Het was hier écht tijd voor geworden”
  PREMIUM
  Alken

  Bewoners van WZC Cecilia verhuizen eindelijk naar splinter­nieuw gebouw in Al­ken-cen­trum: “Het was hier écht tijd voor geworden”

  Het was een spannende dag voor alle 87 bewoners van het woonzorgcentrum Cecilia in Alken. Zo namen zij dinsdagmiddag hun intrek in het splinternieuwe gebouw op de Boskoopweg, wat voortaan hun nieuwe thuis zal zijn. Een vermoeiende verandering voor de bewoners, maar eentje waar het woonzorgcentrum al vijftien jaar lang naar snakte. “Ons oude gebouw drie kilometer verderop? Dat was toen eigenlijk al afgeleefd.”
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Organisator Extrema Outdoor aangeslagen na dood van bezoeker: “Nieuws sloeg in als een bom”
  Houthalen-Helchteren

  Organisa­tor Extrema Outdoor aangesla­gen na dood van bezoeker: “Nieuws sloeg in als een bom”

  De eerste avond van dancefestival Extrema Outdoor had een bevrijdingsfeest moeten worden, maar sloeg uiteindelijk om in een nachtmerrie. Een feestende vijftiger uit Nederland werd rond 9 uur ‘s avonds onwel op het festivalterrein en overleed later op de avond in het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk. De organisatie van Extrema Outdoor reageert ontzet: “Onwezenlijk nieuws", klinkt het.
 2. Pukkelpop trekt streep door muziekfestival, Extrema Outdoor gaat wel door: “Binnenkort meer duidelijkheid rond teststrategie”
  PREMIUM
  Houthalen-Helchteren

  Pukkelpop trekt streep door muziekfes­ti­val, Extrema Outdoor gaat wel door: “Binnenkort meer duidelijk­heid rond teststrate­gie”

  Terwijl Pukkelpop valt over de teststrategie en officieel de handdoek in de ring gooit, kan Extrema Outdoor wel doorgaan. De organisatie mikt op vrijdag op 15.000 bezoekers, zaterdag en zondag ontvangen ze tot wel 25.000 festivalgangers. “Doordat ons festival pas midden september plaatsvindt, zullen de meeste mensen vermoedelijk al volledig gevaccineerd zijn.”