Het feeërieke Prinsenhof wordt vanaf dit najaar de tweede trouwlocatie waar koppels elkaar het jawoord kunnen geven.
Volledig scherm
Het feeërieke Prinsenhof wordt vanaf dit najaar de tweede trouwlocatie waar koppels elkaar het jawoord kunnen geven. © Mine Dalemans

Prinsenhof wordt tweede trouwlocatie vanaf september

HasseltKoppels die in het huwelijksbootje willen stappen, kunnen dit najaar op een tweede locatie in Hasselt terecht: het Prinsenhof in Kuringen. De stad nog is nog druk bezig met de locatie op te frissen, maar vanaf september kunnen koppels ook daar - naast het historische stadhuis - elkaar het jawoord geven.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).