Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Politie trekt 23 rijbewijzen in bij SLim-actie

Zes korpsen van de lokale én de wegpolitie Limburg hebben het voorbije weekend controles uitgevoerd in de provincie. Van de bijna 7.000 gecontroleerde voertuigen op snelheid, reden er 660 te snel. De politie liet 23 rijbewijzen intrekken.

0 reacties

 1. Op welk terras je hiphopartieste Chibi Ichigo (23) dit weekend zal vinden? “Dat van KingKongCoffee, waar ik me al sinds mijn veertiende thuis voel”
  PREMIUM
  Hasselt

  Op welk terras je hiphopar­ties­te Chibi Ichigo (23) dit weekend zal vinden? “Dat van KingKong­Cof­fee, waar ik me al sinds mijn veertiende thuis voel”

  Nog maar enkele paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover: de heropening van de terrassen. Een langverwacht moment waar niet alleen de horeca-uitbaters naar uitkijken, maar natuurlijk ook de trouwe terrasganger. Zoals Sabina Nurijeva (23) – beter bekend als hiphopartieste Chibi Ichigo – uit Hasselt, die bijna niet meer kan wachten om te genieten op het terras van haar favoriete café: KingKongCoffee, gelegen in de populaire Maastrichterstraat in Hasselt.
 2. De Sprankel sluit preventief na coronabesmettingen bij vier van de zeven klassen
  Hasselt

  De Sprankel sluit preventief na coronabe­smet­tin­gen bij vier van de zeven klassen

  Kleuter- en basisschool De Sprankel in Spalbeek (Hasselt) sluit vanaf vandaag de deuren, nu vier van de zeven klassen kampen met coronabesmettingen. Concreet gaat het om twee besmette leerkrachten, en een achttal leerlingen. Uit voorzorgsmaatregelen sluit de school daarom zeker tot maandag 17 mei. Op vrijdag 14 mei zullen alle 250 leerlingen en 15 leerkrachten een coronatest ondergaan. Of het om een coronavariant het zou gaan, is niet bevestigd.
 3. Op zoek naar een Moederdag cadeau? Zet je Limburgse mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale geschenken
  PREMIUM
  Limburg

  Op zoek naar een Moederdag cadeau? Zet je Limburgse mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale geschenken

  Moederdag staat bijna voor de deur, hét moment om onze (plus)mama of oma eens in de bloemetjes te zetten. Al hoeft dat zeker niet altijd letterlijk te zijn. Zo vind je bij de lokale handelaars tal van originele geschenken om er dit jaar een verfrissende twist aan te geven. Onze redactie zocht tien leuke cadeautips bij elkaar in Limburg om je op weg te helpen. Enjoy!
 1. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs

 2. Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videovergadering
  Play

  Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videoverga­de­ring