Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Vertommen

Politie LRH stelt dit weekend drie inbraken vast in Hasselt en Diepenbeek

Hasselt/DiepenbeekDe politiezone Limburg Regio Hoofdstad (LRH) stelde dit weekend alvast drie inbraken vast in Hasselt en Diepenbeek.

 1. Circuit Zolder stelt mooie kalender Belcar 2023 voor, 24 Hours of Zolder weer einde augustus
  autosport

  Circuit Zolder stelt mooie kalender Belcar 2023 voor, 24 Hours of Zolder weer einde augustus

  Nadat 2022 het seizoen van het nieuwe sportieve reglement werd, met een boeiende sportieve strijd op alle fronten, kiest het nationale uithoudingskampioenschap of het Belcar Endurance Championship in 2023 voor continuïteit. Het kampioenschap telt vijf meetings, met een start op eigen bodem in mei tijdens het New Race Festival, terwijl de finale vijf maanden later ook op Circuit Zolder plaatsvindt. Daartussen doen de teams en deelnemers Spa-Francorchamps en Oschersleben aan, terwijl ze eind augustus 24 uur lang zullen racen, tijdens de traditionele uithoudingsklassieker op Circuit Zolder.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Kerstfanaat Jurgen (31) opent zijn kersthuis ondanks energiecrisis: “Elke kerstboom telt 5.000 lichtjes, maar je ziet geen enkel draadje”
  PREMIUM
  Alken

  Kerstfa­naat Jurgen (31) opent zijn kersthuis ondanks energiecri­sis: “Elke kerstboom telt 5.000 lichtjes, maar je ziet geen enkel draadje”

  Limburgers die nog op zoek zijn naar decoratie voor hun kerstboom, kunnen vanaf vandaag terecht bij het grote kersthuis van Jurgen Bollen (31). De Alkenaar toverde zo zijn woning om tot één groot paradijs waar je kan rondneuzen tussen splinternieuwe kerstdecoratie met een totale waarde van 25.000 euro. Je kan er ook een prachtige inrichting mét waterval en fontein en liefst 500.000 kerstlichtjes bewonderen. “Kerstmis komt op de eerste plaats, dan pas mijn energiefactuur.”