(Themabeeld) - Enkele medewerkers van het Ziekenhuis Oost-Limburg kregen al een prik met het Moderna-vaccin.
Volledig scherm
(Themabeeld) - Enkele medewerkers van het Ziekenhuis Oost-Limburg kregen al een prik met het Moderna-vaccin. © Mine Dalemans

Platform ‘Help Limburg vaccineren’ is een succes: meer dan 3.500 Limburgers willen handje helpen

LimburgVorige week donderdag lanceerden de acht Limburgse eerstelijnszones een platform waarop vrijwilligers zich kunnen registreren als ze willen helpen in de vaccinatiecentra. Een oproep die veel gehoor krijgt, want al 3.550 mensen hebben zich aangemeld.

 1. Limburgse Joyce (23) schrijft emotioneel nummer over impact coronacrisis op mentale gezondheid: “Grote stap om gevoelens te tonen”
  PREMIUM
  Maaseik

  Limburgse Joyce (23) schrijft emotioneel nummer over impact coronacri­sis op mentale gezondheid: “Grote stap om gevoelens te tonen”

  ‘Aan het einde van de tunnel is het licht nog uit’. Een zin die in tijden van corona erg herkenbaar is. Het perspectief blijft voor velen uit, en dat hakt er mentaal hard in. Zo ook voor Joyce Vanderhoydonck (23). De Maaseikse singer-songwriter pende haar gevoelens neer in een emotioneel lied genaamd ‘Met Jou’. “Eerlijk, het gaat momenteel niet goed met me op mentaal vlak. Door hiermee naar buiten te komen, hoop ik anderen een hart onder de riem te steken”, klinkt het.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"