Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © REUTERS

Per toeval 45 kilo cocaïne ontdekt in Flixbus: “Niet eerste keer”

LimburgIn een Flixbus in Limburg is deze week maar liefst 45 kilo cocaïne aangetroffen. Dat maakte het Limburgse parket vandaag bekend.

 1. Veertiger gooit molotovcocktail naar deurwaarder die auto takelt: “Hij was zelfs trots op zijn daden”
  PREMIUM
  Lanaken

  Veertiger gooit molotov­cock­tail naar deurwaar­der die auto takelt: “Hij was zelfs trots op zijn da­den”

  Een misnoegde huiseigenaar (42) uit Lanaken riskeert een celstraf van twee jaar omdat hij op 23 september 2020 een zelfgemaakte molotovcocktail wierp naar een deurwaarder, die samen met enkele agenten zijn voertuig moest takelen wegens schulden. “Hij was buiten zinnen en plaatste zelfs een live-video online”, klonk het voor de strafrechtbank in Tongeren.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 3. Begin oktober overleed hun mama, zaterdag heropenen Gaëlle (21) en Frederique (18) ‘La V en Rose’: “Mama zal altijd aanwezig zijn als beschermengel”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Begin oktober overleed hun mama, zaterdag heropenen Gaëlle (21) en Frederique (18) ‘La V en Rose’: “Mama zal altijd aanwezig zijn als beschermen­gel”

  Begin oktober overleed de Truiense onderneemster Veronique Debay onverwacht na hartfalen. De verslagenheid was enorm, haar kledingwinkel ‘La V en Rose’ bleef twee maanden dicht. Tot zaterdag, want dan heropenen haar dochters de boetiek. “Uiteraard gebeurt dit allemaal met mama in onze gedachten”. Gaëlle (21) en Frederique (18) leggen uit waarom ze dit ‘moesten’ doen.