Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © REUTERS

Per toeval 45 kilo cocaïne ontdekt in Flixbus: “Niet eerste keer”

LimburgIn een Flixbus in Limburg is deze week maar liefst 45 kilo cocaïne aangetroffen. Dat maakte het Limburgse parket vandaag bekend.

 1. RESTOTIP. Enigma in Hasselt: “Mooi gepresenteerde bordjes met sharinggerechten uit Kreta die je niet snel elders zal vinden”
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Enigma in Hasselt: “Mooi gepresen­teer­de bordjes met sharingge­rech­ten uit Kreta die je niet snel elders zal vinden”

  Hasselaren die graag nog even van een zorgeloos zomergevoel genieten, kunnen sinds kort terecht bij het Griekse restaurant ‘Enigma’ in de Persoonstraat. Daar leggen Hannah Vangenechten (29) en haar partner en chef-kok Georgios Marakis (36) de Hasselaar in de watten met authentieke Griekse sharinggerechten, en dat in een creatief jasje. Denk aan garnalen geflambeerd in ouzo, smeuïge halloumi op pitabroodjes en meer. Wij proefden alvast met plezier.
 2. Bakkerij Koek & Brood maakt lekkerste croissant van Limburg
  Genk

  Bakkerij Koek & Brood maakt lekkerste croissant van Limburg

  In het programma Kawtar & Keyaert op MNM gaat het duo op zoek naar de Lekkerste Croissant van het Land. De tweede finalist kreeg woensdagochtend een verrassingsbezoekje van dj Manu Van Acker. Deze lekkerste croissant van Limburg vind je volgens het programma bij bakkerij Koek & Brood in Genk. Zij mogen naar de grote finale op 16 december op de VRT. “Ik heb in Engeland leren bakken”, vertelt bakker Cedric. “Via Google ben ik uitgekomen op de ‘coupe du monde’ bakken. Ik ben al die finalisten gaan googelen en diegene die vijfde of zesde was, geeft les. Hij is gespecialiseerd in bakken en ik ben daar een jaar les gaan volgen.”