André (73) tussen de vele festivalgangers op de overvolle camping.
Volledig scherm
André (73) tussen de vele festivalgangers op de overvolle camping. © Mine Dalemans

Pastoor André (73) kampeert tussen de jeugd op Pukkelpop: “Ik haal hier mijn jeugd in”

Pukkelpop enkel voor jongeren? Dan ken je André De Keyser nog niet. De 73-jarige pastoor op rust haalt er naar eigen zeggen in wat hij tijdens zijn jeugd miste. “En ik moet veel bewegen van de dokter”, vertelt hij.

4 reacties

 • Piet Vanderhaagt

  2 jaar geleden
  Onze pastoor wou ons niet trouwen omdat ik een slecht mens was: ik werkte op zondag.. Na contact met Pastoor André vond die dat geen bezwaar en vond ons een goed koppel. Die heeft er toen voor gezorgd dat we konden huwen en nu zijn we al 30 jaar een gelukkig stel samen.... Als we nakijken hoeveel van de door die andere pastoor gehuwde koppels na 30 jaar nog bij elkaar zijn, dan zijn we snel uitgeteld.... André, je bent geweldig !!! Je kent je wereld, je bent een geweldig goede mens !!!
 • Guido Frederix

  2 jaar geleden
  Dit is nog eens een hedendaagse priester, ik vind het geweldig van die man, doe zomaar verder en amuseer je nog op het festival . Vele grtjs.
 • Piet Vanderhaagt

  2 jaar geleden
  Vorig jaar met zijn tentje op de Lokerse feesten, nu op pukkelpop, die man mag en kan van zijn pensioentje genieten , en gelijk heeft hij !!!!
 • Eli Cardoza

  2 jaar geleden
  mooi! geniet ervan |!
 1. Hasselts vaccinatiecentrum verhuist naar kleinschaligere ruimte...slechts twee deuren verder
  Hasselt

  Hasselts vaccinatie­cen­trum verhuist naar kleinscha­li­ge­re ruimte...slechts twee deuren verder

  Vanaf 26 september zal de nieuwe vaccinatieruimte voor de Eerstelijnszone Herkenrode zich op slechts twee ingangen van het huidige vaccinatiecentrum in de Hasseltse Ethias Arena bevinden. Dat bevestigt programmamanager Olivier Hoogmartens. De locatie krijgt de naam ‘Passage', en zal vanaf dan enkel nog inwoners inenten die een uitnodiging krijgen voor een derde ‘boosterprik’ tegen corona.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.