Christophe Wouters van manege Woutershof heeft net als vele sectoren die niet optimaal draaien nood aan toekomstperspectief.
Volledig scherm
PREMIUM
Christophe Wouters van manege Woutershof heeft net als vele sectoren die niet optimaal draaien nood aan toekomstperspectief. © Karolien Coenen

“Paard verkopen of spaarrekening plunderen. Het zijn onze enige opties, anders overleven we dit niet”: Manege Woutershof in Kuringen trekt aan alarmbel

HasseltNa bijna één jaar in volle coronacrisis eist de Vlaamse Sportfederatie de heropstart van indoortrainingen en individuele competities. Toekomstperspectief waar ook manege Woutershof in het Hasseltse Kuringen nood aan heeft, nu die activiteiten en de broodnodige inkomsten ervan al maandenlang wegvallen. “Wij moeten maandelijks één van onze paarden verkopen of onze spaarrekening plunderen. Anders overleven we dit niet.”

  1. Glenn van Parijs en Stijn Lowette samen goed voor één zege en drie podia in Porsche Carrera Cup in Zandvoort
    autosport

    Glenn van Parijs en Stijn Lowette samen goed voor één zege en drie podia in Porsche Carrera Cup in Zandvoort

    Drie podia en een zege, dat is de oogst van NGT Racing tijdens de derde meeting van de Porsche Carrera Cup Benelux, afgelopen weekend op Circuit Zandvoort en vooral de racende Hasselaars droegen daartoe bij. Glenn van Parijs behaalde zijn eerste zege van het seizoen en blijft zo in de running voor de felbegeerde titel. Hij reed twee ijzersterke wedstrijden, na een wat minder resultaat tijdens de kwalificaties en eindigde derde op zaterdag en won de race op zondag. Stijn Lowette werd tweemaal tweede in de AM-categorie en blijft zo ook meedingen naar de titel in zijn categorie.