Voor de eerste keer pakt ZEB For Stars uit met de 'Down Styling Day' om kinderen met het Syndroom van Down een onvergetelijke namiddag te bezorgen. (Illustratiebeeld)
Volledig scherm
Voor de eerste keer pakt ZEB For Stars uit met de 'Down Styling Day' om kinderen met het Syndroom van Down een onvergetelijke namiddag te bezorgen. (Illustratiebeeld) © ZEB For Stars

OPROEP. ZEB For Stars zoekt kids met Downsyndroom voor onvergetelijk fashion event met James Cooke in Hasselt

HasseltOp vrijdag 5 november organiseert ZEB For Stars in samenwerking met Downsyndroom Vlaanderen een ‘Down Styling Day’ in Hasselt. Tijdens dit feestelijk fashion evenement staan kinderen met het Syndroom van Down een volledige dag in de spotlights, en dat letterlijk én figuurlijk. Zo lopen de kinderen een modeshow met hulp van host en ‘ZEB For Everyone’-ambassadeur James Cooke en zijn persoonlijke stylist Sven Verstraeten.

 1. Dartsen mag nog steeds, toch schort Limburgse Darts Liga de competitie op
  Limburg

  Dartsen mag nog steeds, toch schort Limburgse Darts Liga de competitie op

  Na de nieuwe samenkomst van het Overlegcomité is het nog steeds toegelaten om binnen te sporten, evenwel zonder publiek. Mag ik nog altijd biljarten en dartsen op café? Volgens FOD Economie wel: “Tot nader order is het gebruik van kans- en caféspelen - zoals biljart, snooker, kickers, darts - toegestaan. Klanten mogen die spelen ook rechtstaand spelen.” Toch schort de Limburgse Darts Liga de competitie op. “De maatregelen zijn te nipt en te streng geworden”, klinkt het in een mededeling. “Diverse ploegen hebben meerdere leden in quarantaine. We merken zelf ook een enorme verspreiding van het virus. Het bestuur heeft daarom besloten om de competitie op te schorten tot 2022. De drie spelweken van dit jaar zullen worden verplaatst.”
 2. Hasselt, Diepenbeek en Zonhoven schakelen jobcoach wijk-werken in voor 3.669 werkzoekenden
  Hasselt

  Hasselt, Diepenbeek en Zonhoven schakelen jobcoach wijk-wer­ken in voor 3.669 werkzoeken­den

  De stad Hasselt heeft samen met de gemeenten Diepenbeek en Zonhoven via de projectvereniging Wijk-werken Midden Limburg een jobcoach wijk-werken aangeworven. Zij moet de 3.669 niet-werkende werkzoekenden in de gemeenten vlotter begeleiden naar een duurzame job. Bedrijven en gemeenten die beroep doen op zo’n wijk-werker, betalen mee aan het systeem. “Zo investeren bedrijven en gemeenten mee in kansen voor langdurige werkzoekenden”, klinkt het.