De stad stelt de Febelco-hallen ter beschikking van de Kringloopwinkel nadat een hevige brand vorige maand hun loods vernielde.
Volledig scherm
De stad stelt de Febelco-hallen ter beschikking van de Kringloopwinkel nadat een hevige brand vorige maand hun loods vernielde. © Karolien Coenen

Oplossing voor Kringwinkel na dubbele brand

HASSELTTwee keer werd de Kringwinkel eind vorig jaar het slachtoffer van een hevige brand in Hasselt. De stad is nu overeengekomen om de oude Febelco-hallen op Stadsheide ter beschikking te stellen aan de organisatie. Zo komt hun werking niet langer in het gedrang.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.