Een mooi én opbeurend kerstgeschenk scoren? Dan kan je al zeker terecht bij ‘Joyffee’ aan Quartier Bleu, één van onze tips deze week.
Volledig scherm
PREMIUM
Een mooi én opbeurend kerstgeschenk scoren? Dan kan je al zeker terecht bij ‘Joyffee’ aan Quartier Bleu, één van onze tips deze week. © Joyffee

Op zoek naar hét perfecte kerstcadeau of sprankelende outfits? Bij deze zeven feestelijke winkels in Hasselt scoor je zeker

HasseltBen jij nog druk op zoek naar een feestoutfit of mis je nog dat ene perfecte cadeau voor onder de kerstboom? Dan helpt onze redactie jou graag op weg met zeven must-visit adresjes in Hasselt. Sprankelende glitterrokken, duurzame zeepjes en ambachtelijke kerststronken die zo uit de oven komen: met deze tips wordt het een eindejaarsperiode om niet te vergeten.

 1. INTERVIEW. Musti Önlen (31) vertelt in ‘De Weekenden’ over opvang van dak- en thuisloze jongeren: “Dat zij anno 2023 op straat moeten leven... Onaanvaardbaar”
  PREMIUM
  Hasselt

  INTERVIEW. Musti Önlen (31) vertelt in ‘De Weekenden’ over opvang van dak- en thuisloze jongeren: “Dat zij anno 2023 op straat moeten leven... Onaanvaard­baar”

  “Ik begrijp hun zorgen, ik was ooit zelf thuisloos.” Het zijn de woorden van Musti Önlen (31), die tal van dak- en thuisloze jongeren via vzw Homie een dak boven het hoofd biedt. Een zwaar, maar broodnodig levenswerk dat de Hasselaar nu in het Eén-programma ‘De Weekenden’ met heel Vlaanderen deelt. “Ik heb het mentaal heel zwaar gehad, maar dat geeft mij vandaag de kracht om deze jongeren vooruit te helpen.”
 2. Joris De Ceunynck wordt nieuwe coach U14 bij Limburg United: “Klaar voor nieuwe uitdaging”
  basketbal Limburg

  Joris De Ceunynck wordt nieuwe coach U14 bij Limburg United: “Klaar voor nieuwe uitdaging”

  Als speler kan forward Joris De Ceunynck terugblikken op een mooie carrière. De laatste vijf jaar stortte hij zich volledig op coachen. Na enkele boeiende avonturen kwam ex-prof en sportief manager Thomas Dreesen van de Limburg United Academy met de vraag om hem te vervangen bij de U14. Een mooie uitdaging om de Limburgse toppers bij de jeugd trachten te vormen met het vooruitzicht op een profcarrière.