Op Moederdag zetten we alle mama's in Limburg extra in de bloemetjes, en wij helpen jou alvast op weg met deze tien tips.
Volledig scherm
PREMIUM
Op Moederdag zetten we alle mama's in Limburg extra in de bloemetjes, en wij helpen jou alvast op weg met deze tien tips. © Micheile Henderson (Unsplash)

Op zoek naar een Moederdag cadeau? Zet je Limburgse mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale geschenken

LimburgMoederdag staat bijna voor de deur, hét moment om onze (plus)mama of oma eens in de bloemetjes te zetten. Al hoeft dat zeker niet altijd letterlijk te zijn. Zo vind je bij de lokale handelaars tal van originele geschenken om er dit jaar een verfrissende twist aan te geven. Onze redactie zocht tien leuke cadeautips bij elkaar in Limburg om je op weg te helpen. Enjoy!

  1. ‘Van krijgsgevangene tot rondewinnaar’, levensverhaal van Tongerse wielerheld in boekvorm uitgebracht
    PREMIUM
    Tongeren

    ‘Van krijgsge­van­ge­ne tot rondewin­naar’, levensver­haal van Tongerse wielerheld in boekvorm uitge­bracht

    Het levensverhaal van de Tongerse wielerheld Victor Lenaers leest als een boek. Daarom verschijnt op 24 juli ook de publicatie ‘Van krijgsgevangene tot rondewinnaar’, een ultieme ode aan de Belgische wielrennen. Lenaers won in 1921 de Tour de France in de categorie van de ‘onverzorgden’. Hij ontbrak achteraf echter vaak op erelijsten en werd ‘de vergeten Tourwinnaar’ genoemd.