Vanaf vandaag kunnen de Hasseltse hondenbaasjes een wandelroute mét bijhorende activiteiten uitproberen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf vandaag kunnen de Hasseltse hondenbaasjes een wandelroute mét bijhorende activiteiten uitproberen. © Mine Dalemans

Op stap met de hond? Probeer in Hasselt vier uitdagende wandelroutes uit: “Samen kleine opdrachten uitvoeren, versterkt de band”

HasseltHasseltse hondenbaasjes die de stad graag samen met hun viervoeter verkennen, kunnen voortaan vier gloednieuwe routes afleggen. “Extra interessant zijn de QR-codes onderweg, die hond en baasje uitdagen om leuke én leerrijke oefeningen uit te proberen”, zegt Kris Fastré van hondenschool Dog City Hasselt, die met de stad de routes uitwerkte.

  1. Van Winterland tot een indoor kerstmarkt: met deze 10 kerstmarkten in Limburg kom jij volledig in de kerststemming
    PREMIUM
    Limburg

    Van Winterland tot een indoor kerstmarkt: met deze 10 kerstmark­ten in Limburg kom jij volledig in de kerststem­ming

    De dagen worden donkerder en het weer wordt kouder, dat betekent dat de eindejaarsperiode weer in zicht is. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Ben jij op zoek naar de gezelligste kerstmarkt uit de streek? Dan helpen wij je op weg. Van Winterland in Hasselt tot de indoor kerstmarkt in Bocholt: met deze 10 kerstmarkten in Limburg kom jij in een mum van tijd in de kerststemming.