Eén van de mooie plekjes in Stevoort: de rustig gelegen Schouwburghofstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de mooie plekjes in Stevoort: de rustig gelegen Schouwburghofstraat. © Karolien Coenen

Op huizenjacht in...Stevoort: “Zo populair dat potentiële kopers vaak hoger bieden om hier zeker te kunnen wonen”

HasseltOp zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: ERA Nobis over Stevoort, een deelgemeente in Hasselt met een actieve en bruisende gemeenschap. 

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Pittige beachvolley-variant King of the Court strijkt neer in Runkst
  Beachvolleybal King of the Court

  Pittige beachvol­ley-variant King of the Court strijkt neer in Runkst

  De nieuwe beachvolleyterreinen in Runkst zijn zaterdag het decor voor een van uit Nederland overgewaaide beachvolleyvariant: King of the Court. Herenvolleybalclub VT SafeSign Hasselt staat met de collega’s van DV Hasselt in voor de organisatie. De spectaculaire sport kan alvast rekenen op de deelname van de Belgische beachtoppers Koekelkoren-Van Walle en Ruysschaert-Van den Broeck. Ook de Limburgers Hannelore Bex, Fleur Baens en Martijn Colson zijn van de partij.
 3. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.