Een spannende quiz en erna een groot volksfeest: dat staat dit weekend op de planning van de inwoners van Sint-Lambrechts-Herk in Hasselt.
Volledig scherm
Een spannende quiz en erna een groot volksfeest: dat staat dit weekend op de planning van de inwoners van Sint-Lambrechts-Herk in Hasselt. © RV

Oost-West-Show keert dit weekend na twintig jaar terug naar Sint-Lambrechts-Herk

HasseltDit weekend viert de Hasseltse deelgemeente Sint-Lambrechts-Herk het 50-jarige bestaan van ontmoetingscentrum Elckerlyc. Het hoogtepunt vindt plaats op zaterdag 8 oktober, waarop jong en ouder een gezellige ontspanningsnamiddag mogen verwachten. Bovendien wordt de populaire Oost-West-Show na 20 jaar opnieuw georganiseerd.

  1. Tiktokker met ‘konijnenoren’ gaat viraal met dansfilmpje op Grote Ring in Hasselt
    Hasselt

    Tiktokker met ‘konijnen­oren’ gaat viraal met dansfilm­pje op Grote Ring in Hasselt

    Wie door Hasselt rijdt, heeft een grote kans om een motorrijder tegen te komen met een wel heel speciale helm op. De jongeman draagt een helm met ‘konijnenoren’ en maakt tijdens zijn ritten filmpjes op zijn TikTok-account ‘z1kr96' van de interacties met andere weggebruikers. Het filmpje waarin hij de ‘Macarena’ danst op een kruispunt van de Grote Ring is ondertussen al meer dan vier miljoen keer bekeken.