Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

Ook vader van An deelt foto’s van zijn dochter voor ze ontvoerd werd door Dutroux: "Geef onze kinderen opnieuw een gezicht"

Paul en Betty Marchal volgen het voorbeeld van Gino Russo en delen nu ook nooit vertoonde foto's van hun dochter An. Zij werd net als Mélissa vermoord door Marc Dutroux. De Marchals hopen op een kettingreactie en richten zich tot lotgenoten: "Déél foto's van jullie kinderen. Plaats hen weer op de voorgrond en duw de daders terug waar ze thuishoren: in de vergeethoek."

32 reacties

 • Line B

  3 jaar geleden
  Fantastisch initiatief van Paul!!! Zou iedereen moeten doen, er verdwijnen zoveel kinderen waar niemand over praat!!! Iedereen krijgt in deze maatschappij levenslang, behalve de daders, die zitten bij de kapper in Knokke. Met dank aan de satanische pedofiele elite in dit land!!
 • simone joris

  3 jaar geleden
  Wie krijgt hier levenslan?... De ouders,zussen,broers,grootouders en de ganse familie !
 • An De Boitselier

  3 jaar geleden
  Mooi eerbetoon ... Het kan niet dat die daders na 25 jaar hiermee alsnog wegkomen ... ons rechtssysteem moet dringend de regelgeving hervormen in elk domein. De wet beschermt veel te veel mensen met oneervolle en respectloze drijfveren. Naar de mens en slachtoffers wordt niet meer geluisterd en beslissingen worden door veel rechters niet meer in eer en geweten genomen. Zeer triest en ontmoedigend.
 • Eddy Vervaet

  3 jaar geleden
  @Karine,is het de schuld van de daders hun advocaten of het rechtsysteem die niet werkt?
 • Marc Vandebroek

  3 jaar geleden
  Zeer goede actie. Stemt tot nadenken. Stop met die criminelen te pamperen.
 1. Twee doelpunten van Gwen Duijsters leveren KRC Genk Ladies nieuwe driepunter op tegen AA Gent: “Top drie blijft ons hoofddoel”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE - PLAY OFF 1

  Twee doelpunten van Gwen Duijsters leveren KRC Genk Ladies nieuwe driepunter op tegen AA Gent: “Top drie blijft ons hoofddoel”

  De KRC Genk Ladies-trein blijft verder razen. De Genkies pakten tegen “zwart beest” AA Gent hun derde zege op rij in play-off 1. Met dank aan Gwen Duijsters die de gekwetste Lisa Petry verving en in iedere elf één keer scoorde. Met deze overwinning en hun 9 op 9 nestelt Genk zich tussen de titelfavorieten OHL en Anderlecht. Toch blijft Gwen Duijsters met beide voeten op de grond en pleit voor realisme: “Een top drie plaats zou een bekroning zijn voor wederom een mooi seizoen waar we nieuwe stappen vooruit zetten.”
  Genk