Aan plaats geen gebrek in de zones.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan plaats geen gebrek in de zones. © Mine Dalemans

Onze man trok naar Hasselt Kermis, de corona-editie: veel ruimte, weinig sfeer

Nee, Hasselt Kermis is dit jaar niet echt Hasselt Kermis. Vijf zones die maximaal vierhonderd bezoekers per blok van twee uur mogen ontvangen... Voor die bezoekers zelf misschien gezellig rustig, maar voor de uitbaters een klein drama. Al moeten we misschien toch ook blij zijn dat het evenement überhaupt mocht plaatsvinden. Wij reserveerden alvast ons ritje.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”