Producer en dj Kenn Colt heeft goud gehaald met het nummer 'Come Back To Me’.
Volledig scherm
Producer en dj Kenn Colt heeft goud gehaald met het nummer 'Come Back To Me’. © RV

Nummer over verongelukte vriendin levert Hasseltse dj (32) gouden plaat op: “Draag haar voor altijd in m’n hart”

HasseltHasselaar Kenneth Claes (32) – beter bekend als dj en producer Kenn Colt – heeft zijn allereerste gouden plaat in ontvangst mogen nemen met ‘Come Back To Me’. Dat nummer droeg hij drie jaar geleden op aan zijn 22-jarige vriendin Dominique Lousberg, die het leven liet in een zwaar verkeersongeval. “Door dit nummer kan ik het gebeuren een plaats geven”, vertelt hij.

  1. Hasselt lanceert nieuwe zomerscholen met GO! Next Onderwijs en Hogeschool PXL: “Noodzakelijk om leerachterstand door corona bij te werken”
    PREMIUM
    Hasselt

    Hasselt lanceert nieuwe zomerscho­len met GO! Next Onderwijs en Hogeschool PXL: “Noodzake­lijk om leerachter­stand door corona bij te werken”

    Deze zomer organiseert Hasselt voor het tweede jaar op rij zomerscholen. “Een noodzaak, want de coronapandemie heeft bij heel wat leerlingen leerachterstand veroorzaakt”, benadrukt schepen van Onderwijs Habib El Ouakili (RoodGroen+). Voortaan zullen daar ook leerlingen met een andere taalachtergrond toegelaten worden. De stad zal ook samenwerken met het GO! Next Onderwijs en de Hogeschool PXL die elk hun eigen zomerschool zullen organiseren.