Manu Mussen tekent ook dit jaar present voor de dertigste Pukkelpop. Hieronder zie je zijn allereerste ticket voor de allereerste editie.
Volledig scherm
Manu Mussen tekent ook dit jaar present voor de dertigste Pukkelpop. Hieronder zie je zijn allereerste ticket voor de allereerste editie. © Borgerhoff

"Nog geen enkele editie gemist"

HASSELT/NIEUWERKERKENNieuwerkerkenaar Manu Mussen (45) stond in 1985 op de eerste rij van de allereerste Pukkelpop. Hij miste sindsdien nog geen enkele editie. "Eén keer had ik geen geld voor een ticket. Toen ben ik de hele tijd buiten blijven staan om niets te moeten missen. Pukkelpop zit in mijn bloed."

 1. Dennis (32) start fitnesszaak op zonder uitzicht op versoepelingen: “Hygiëne is in deze sector altijd al belangrijk geweest”
  PREMIUM
  Neerpelt/Genk

  Dennis (32) start fitness­zaak op zonder uitzicht op versoepe­lin­gen: “Hygiëne is in deze sector altijd al belangrijk geweest”

  Het zijn momenteel geen prettige tijden voor liefhebbers van fitness. Het coronavirus hield deze zaken al een groot deel van 2020 gesloten en momenteel is er zelfs geen uitzicht op een heropening. Toch houdt dat Dennis Van Samang (32) uit Neerpelt niet tegen om een nieuwe zaak te openen in Genk. “Het geloof is zo groot dat ik de sprong durf wagen”, vertelt de sportieveling.
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"