Je kan er enkel terecht voor takeaway.
Volledig scherm
Je kan er enkel terecht voor takeaway. © RV

Nieuwe Hasseltse sushizaak is eerste met een ‘dark kitchen’

HasseltHasselt is met het Japanse Kiyo een nieuwe sushizaak rijker. De zaak is de eerste in haar soort in Hasselt met een zogenaamde ‘dark kitchen’, een restaurantkeuken waar alleen bezorgmaaltijden bereid worden. Je kan er dus enkel terecht voor takeaway. Eén van de twee sterke mannen achter Kiyo is Krishna Simkhada, eigenaar van de Esaki-sushirestaurants.

  1. Knappe 61-76 overwinning van Limburg United en Leander Dedroog in Charleroi: “We trokken de lijn van de laatste weken door”
    Basketbal BNXT League

    Knappe 61-76 overwin­ning van Limburg United en Leander Dedroog in Charleroi: “We trokken de lijn van de laatste weken door”

    In de tweede ronde van de BNXT play-offs heeft Limburg United zich vlot (61-76) kunnen kwalificeren in Charleroi voor de volgende ronde. In de heenwedstrijd was er die miraculeuze remonte en dat was blijkbaar voldoende om de veer te breken bij Spirou Charleroi. Want de boys van T1 Raymond Westphalen namen de partij onmiddellijk in handen en kwamen nooit in de problemen. In de volgende ronde wacht komende vrijdag Donar Groningen.