Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © RV

Nieuwe asfaltlaag in Schrijnbroekstraat, Louis Pasteurstraat en Kroonwinningstraat

HasseltEen aannemer vat deze week in opdracht van stad Hasselt asfaltwerken in de Schijnbroekstraat en Louis Pasteurstraat aan. Ook het asfalt in de Kroonwinningstraat binnen de Grote Ring wordt vernieuwd.

 1. Ook zo steun je de slachtoffers van de overstromingen: 99 euro om een marketingopleiding te volgen, gaat naar Rode Kruis
  Mechelen/Genk

  Ook zo steun je de slachtof­fers van de overstro­min­gen: 99 euro om een marketing­op­lei­ding te volgen, gaat naar Rode Kruis

  15.000 euro of meer inzamelen voor de slachtoffers van de overstromingen in ons land: dat doel stellen Mechelaar Eric Lippens (43) en zijn bedrijf Results&More voorop. Ze hebben zopas De Grootste Aula Van Vlaanderen gelanceerd. Wie 99 euro aan het Rode Kruis stort, kan in ruil een vierdelige cursus digitale marketing volgen. “De volledige opleiding kost normaal gezien 995 euro.”
 2. Louis Machiels klaar voor de 24 uur van Spa: “Ik wil dit jaar nog eens echt vooraan meestrijden”
  24U SPA

  Louis Machiels klaar voor de 24 uur van Spa: “Ik wil dit jaar nog eens echt vooraan meestrij­den”

  Met drie zijn ze, de Limburgers in de grootste GT-race ter wereld, de 24 uur van Spa. Dries Vanthoor doet het met Audi, zijn broer Laurens met Porsche en Louis Machiels zit achter het stuur van een Ferrari. Laurens Vanthoor won de race in 2020 voor de tweede maal, maar zowel Dries Vanthoor als Louis Machiels hebben nog een rekening openstaan na een moeilijke editie afgelopen seizoen.