Lander (links), Mattijs (midden) en Heleen (rechts) helpen de kampeerders op Pukkelpop met hun bagage.
Volledig scherm
PREMIUM
Lander (links), Mattijs (midden) en Heleen (rechts) helpen de kampeerders op Pukkelpop met hun bagage. © Karolien Coenen

Naar de Pukkelpopcamping en hulp nodig met je bagage? Laat je helpen door Mattijs (15), Lander (13) en Heleen (10) met hun bakfiets

HasseltPukkelpoppers die vanavond nog hulp kunnen gebruiken met het bereiken van hun camping, kunnen dit jaar rekenen op de bakfiets van de Hasseltse Mattijs (15), Lander (13) en Heleen (10). Zo helpen de drie jouw bagage dragen en vervoeren, in ruil voor een vrije gift.

  1. Hasselt viert 135-jarig bestaan van stokerij Fryns met boek, driedelige expo en geurkunst: “Prachtige bevestiging van onze ambacht en vakmanschap”
    PREMIUM
    Hasselt

    Hasselt viert 135-jarig bestaan van stokerij Fryns met boek, driedelige expo en geurkunst: “Prachtige bevesti­ging van onze ambacht en vakman­schap”

    De Hasseltse stokerij ‘Fryns Distillery’ bestaat 135 jaar en dat laten de stedelijke musea niet aan zich voorbij gaan. Zo loopt er vanaf zaterdag een driedelige expo over de vijf generaties Fryns in Bibliotheek Hasselt Limburg, Het Stadsmus en het Jenevermuseum. Ook verschijnt er een boek over de jeneverstokers én voorziet kunstenaar Peter de Cupere geurkunst ter ere van de familie, gemaakt van niet minder dan...120 kilogram jeneverbes.