De rector van de UHasselt is boos op de huidige generatie Limburgse politici. Volgens hem weegt die te licht om er de nieuwe opleidingen voor de Universiteit aan de Vlaamse onderhandelingstafel door te krijgen.
Volledig scherm
De rector van de UHasselt is boos op de huidige generatie Limburgse politici. Volgens hem weegt die te licht om er de nieuwe opleidingen voor de Universiteit aan de Vlaamse onderhandelingstafel door te krijgen. © BELGA

N-VA Limburg tikt rector Universiteit Hasselt op de vingers: “Rector De Schepper stelt zich beter wat discreter op”

De rector van de UHasselt is boos op de huidige generatie Limburgse politici. Volgens hem weegt die te licht om er de nieuwe opleidingen voor de Universiteit aan de Vlaamse onderhandelingstafel door te krijgen. Op de Vlaamse onderhandelingstafel ligt de vraag van de Universiteit Hasselt voor twaalf nieuwe opleidingen. “Hoeveel we er echt gaan krijgen? Nul, zo hoor ik”, liet rector Luc De Schepper zich in Het Belang van Limburg ontvallen. Dit voorjaar hebben zowel de Limburgse politici als alle sociale partners zich achter het plan geschaard.

0 reacties

 1. PVDA Sint-Truiden geeft bloemen aan loketbediende NMBS om zondagssluiting aan te klagen
  Sint-Truiden

  PVDA Sint-Trui­den geeft bloemen aan loketbe­dien­de NMBS om zondags­slui­ting aan te klagen

  PVDA Sint-Truiden is niet te spreken over de afbouw van de dienstverlening bij de NMBS. De lokale PVDA-afdeling overhandigde daarom afgelopen zondag een bosje bloemen aan de loketbediende. De laatste zondag, nu de Truiense loketten die dag vanaf 1 maart definitief zullen sluiten. “Wij vinden hun werk namelijk wél nuttig”, aldus de partij, die tevens een petitie is gestart.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen