De rector van de UHasselt is boos op de huidige generatie Limburgse politici. Volgens hem weegt die te licht om er de nieuwe opleidingen voor de Universiteit aan de Vlaamse onderhandelingstafel door te krijgen.
Volledig scherm
De rector van de UHasselt is boos op de huidige generatie Limburgse politici. Volgens hem weegt die te licht om er de nieuwe opleidingen voor de Universiteit aan de Vlaamse onderhandelingstafel door te krijgen. © BELGA

N-VA Limburg tikt rector Universiteit Hasselt op de vingers: “Rector De Schepper stelt zich beter wat discreter op”

De rector van de UHasselt is boos op de huidige generatie Limburgse politici. Volgens hem weegt die te licht om er de nieuwe opleidingen voor de Universiteit aan de Vlaamse onderhandelingstafel door te krijgen. Op de Vlaamse onderhandelingstafel ligt de vraag van de Universiteit Hasselt voor twaalf nieuwe opleidingen. “Hoeveel we er echt gaan krijgen? Nul, zo hoor ik”, liet rector Luc De Schepper zich in Het Belang van Limburg ontvallen. Dit voorjaar hebben zowel de Limburgse politici als alle sociale partners zich achter het plan geschaard.

0 reacties

  1. Vijftiger die twee daklozen onderdak biedt bekoopt goedheid met gruwelijke dood: assisenzaak van start op 12 september
    PREMIUM
    Hasselt

    Vijftiger die twee daklozen onderdak biedt bekoopt goedheid met gruwelijke dood: assisen­zaak van start op 12 september

    Met zijn vzw Goed ving de 56-jarige Johannes ‘Han’ Van Wordragen in zijn huurpand in Hasselt mannen op met een verslaving. In september 2018 bekocht de vijftiger die goedheid met een gewelddadige dood. Een twintiger en een dertiger moeten zich vanaf 12 september voor het hof van assisen in Tongeren verantwoorden voor de moord op de man die hen onderdak bood.