Het Muziekodroom en Pukkelpop starten ‘Het Zomerkwartier’ meteen met een klepper: BAZART.
Volledig scherm
Het Muziekodroom en Pukkelpop starten ‘Het Zomerkwartier’ meteen met een klepper: BAZART. © Kemizz

Muziekodroom transformeert deze zomer tot unieke muziekclub in openlucht: BAZART trapt af op 7 juli

HasseltVanaf half juli verrijst er voor het Muziekodroom-gebouw een ‘open-air muziekclub’. De hele zomervakantie lang wordt het dé place to be voor concerten en feestjes, of om gezellig met vrienden samen te zijn bij een drankje en muziek. “Samen met Pukkelpop én gelijkgestemde partners uit de regio hebben we een breed muzikaal programma uitgedokterd. Denk aan rock, hiphop, electronica, nightlife, maar vooral véél opkomend talent”, aldus het Muziekodroom.

  1. Roel Paulissen (45) is na vier olympische deelnames het mountainbiken nog niet verleerd: “Kroonde me recent tot Europees kampioen bij de Masters”
    Mountainbike bijna vergeten olympiërs

    Roel Paulissen (45) is na vier olympische deelnames het mountainbi­ken nog niet verleerd: “Kroonde me recent tot Europees kampioen bij de Masters”

    Binnenkort staat in de Japanse hoofdstad Tokio de volgende editie van de Olympische Spelen op het programma. Daarbij blikken we met heel wat ex-deelnemers vooruit op het grootste sportevenement ter wereld. Vandaag is het de beurt aan de Hasseltse Roel Paulissen, die zowel in 1996, 2000, 2004 en 2008 zijn opwachting maakte als mountainbiker op de Spelen.