Hasseltse kermisliefhebbers moeten dan toch niet voortdurend verplicht het mondmasker aanhouden.
Volledig scherm
Hasseltse kermisliefhebbers moeten dan toch niet voortdurend verplicht het mondmasker aanhouden. © Mine Dalemans

Mondmasker op Hasselt Kermis blijkt eerder aangeraden dan verplicht

HasseltNa een succesvol eerste weekend vierde Hasselt Kermis afgelopen maandagmiddag naar goede gewoonte ook een ‘prikkelarme’ editie van de septemberfoor. Hoewel er van 16 uur tot 20 uur geen flikkerende lichten of luide muziek was, bleef de kermissfeer intact. 

 1. Van bier en ham tot roomijs en jam: Van deze lokale producten kan je genieten tijdens de Open Producenten Dag in Limburg
  PREMIUM
  Limburg

  Van bier en ham tot roomijs en jam: Van deze lokale producten kan je genieten tijdens de Open Producen­ten Dag in Limburg

  Als Vlaming gaan we sinds de coronacrisis steeds meer op zoek naar gezonde én lokale voeding. Dat is goed nieuws want lokale producten kopen, heeft alleen maar voordelen. Zo steun je de lokale economie en draag je een steentje bij in de strijd tegen klimaatverandering. In het weekend van 23 en 24 oktober zetten verschillende Vlaamse producenten hun deuren open. Zij willen iedereen de kans geven om lokale producten te leren kennen. Ontdek de producenten die deelnemen in provincie Limburg.
 1. OPROEP. Zin in het Schlagerfestival én centje extra? Meld je hier nog snel aan als personeel
  Hasselt

  OPROEP. Zin in het Schlager­fes­ti­val én centje extra? Meld je hier nog snel aan als personeel

  Vanaf deze vrijdagavond kan het Schlagerfestival naar jaarlijkse gewoonte eindelijk opnieuw plaatsvinden. Zo kunnen feestvierders de komende twee weekends op 22, 23, 24, 29 en 30 oktober in de Hasseltse Trixxo Arena terecht voor de 15de editie, ditmaal met optredens van onder meer De Romeo’s, Willy Sommers en Raymond van het Groenewoud. “Wél zoeken we nog extra personeel voor 29 en 30 oktober”, roept de organisatie op.