Wegenwerken op komst.
Volledig scherm
Wegenwerken op komst. © JSA

Minister van Openbare Werken laat wegdek in dorpskern Sint-Lambrechts-Herk vervangen

De huidige straatstenen in de dorpskern van Sint-Lambrechts-Herk zullen vervangen worden door asfaltverharding. Dat liet minister van Openbare Werken Lydia Peeters weten op vraag van Vlaams volksvertegenwoordiger Steven Vandeput.

0 reacties

 1. Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbalclubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaarden mij zot”
  Eksel / Gerhees / Diest / Lommel / Genk

  Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbal­clubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaar­den mij zot”

  In vervlogen tijden was Ekselaar Pierre Geys middenvelder voor Anderlecht en Diest. De 72-jarige oud-voetballer zou na zijn carrière een tijdje een café openen in het Hageland en trok uiteindelijk weer naar zijn vertrouwde thuisdorp. Sinds enkele jaren geniet hij van het prachtige weer in Tenerife. Daar kwam hij in coronatijden op het idee om de wandeling van zijn leven te maken.
 1. Plantaardige kaneelbroodjes van PEAS veroveren ook Leuven en Antwerpen: “Mensen willen zichzelf meer dan ooit verwennen, en daar helpen we graag bij”
  PREMIUM
  Hasselt/Leuven/Antwerpen

  Plantaardi­ge kaneel­brood­jes van PEAS veroveren ook Leuven en Antwerpen: “Mensen willen zichzelf meer dan ooit verwennen, en daar helpen we graag bij”

  Nog maar drie jaar geleden stampten ze PEAS in Hasselt uit de grond, of uitbaters Els Berx (46) en Davy Rosiak (39) hebben alweer een nieuwe verrassing in petto. Twee om precies te zijn, want de succesvolle, veganistische kaneelbroodjes van PEAS zijn op weg om ook Leuven en Antwerpen met twee gloednieuwe winkels te veroveren. Meehelpen om die uitbreiding waar te maken? Zelfs dat is mogelijk.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing