Vier teams pakten vandaag goud op de AEHT Cornet Trophy 2022 en mogen dit najaar deelnemen aan de Europese wedstrijd in Italië.
Volledig scherm
Vier teams pakten vandaag goud op de AEHT Cornet Trophy 2022 en mogen dit najaar deelnemen aan de Europese wedstrijd in Italië. © Hotelschool Hasselt

Minister Demir en driesterren chef Viki Geunes lauweren laureaten van de AEHT Cornet Trophy 2022

HasseltAcht studenten van verschillende Vlaamse hotel- en toerismescholen kregen vandaag op de AEHT CORNET TROPHY 2022 in Hotelschool Hasselt een gouden medaille, uit handen van driesterren chef Viki Geunes en Minister van Toerisme Demir. Voor de tiende keer vond deze competitie plaats tussen gemengde teams van leerlingen van verschillende hotel- en toerismescholen verenigd in het Belgische netwerk AEHT Belgium.

 1. Leander Dedroog en Limburg United verliezen met klein verschil bij Donar Groningen: “Dubbeltje viel aan de andere kant”
  basketbal bnxt-league

  Leander Dedroog en Limburg United verliezen met klein verschil bij Donar Groningen: “Dubbeltje viel aan de andere kant”

  Na de knappe zege tegen Den Bosch, bij de start van Elite Gold, trokken de boys van T1 Raymond Westphalen met vertrouwen naar Groningen. Limburg United was niet scherp genoeg in de eerste helft tegen een gretig Donar. Na de rust kwam United met het mes tussen de tanden het terrein op, maar het dubbeltje viel aan de andere kant in money time. De Limburgers dropen ontgoocheld af, met een nipte 68-66-nederlaag in de hoofden.
 2. Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie
  Livios

  Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie

  Tegen 2050 moeten alle Vlaamse woningen energieneutraal zijn. Althans, dat is de ambitie van de overheid. Uiteraard lukt dat niet van vandaag op morgen. 2023 vormt een eerste belangrijke tussenstap. Wie een nieuwe woning koopt, moet vanaf dat jaar eerst een energieprestatiecertificaat (EPC) met label D of hoger kunnen voorleggen. Bouwsite Livios overloopt welke concrete en haalbare ingrepen je al een heel eind op weg zetten.