Hasselt maakt werk van een nieuwe beplanting op de Diestersteenweg in Kermt.
Volledig scherm
Hasselt maakt werk van een nieuwe beplanting op de Diestersteenweg in Kermt. © Mine Dalemans

Middenberm Diestersteenweg krijgt nieuwe planten

HasseltDe komende twee weken vernieuwen de uitvoeringsdiensten van Hasselt de beplanting in de middenberm van de Diestersteenweg in Kermt. “De beplanting verkeert in slechte staat, dus werd het tijd om ze aan te pakken”, zegt schepen voor Openbare Werken Laurence Libert (Open Vld). De impact op het verkeer blijft tijdens de werken beperkt. 

 1. Miss België-finaliste en militair Shana (22) stapt muziekwereld in met allereerste single: “Alles valt nu mooi op zijn plaats”
  Hasselt/Diest

  Miss Bel­gië-finaliste en militair Shana (22) stapt muziekwe­reld in met allereer­ste single: “Alles valt nu mooi op zijn plaats”

  Drie jaar geleden mochten we al met haar kennis maken als Miss België-finaliste, en vandaag is Shana Vanfraechem (22) opnieuw op weg om het podium te veroveren. De ambitieuze jongedame en ingeweken Hasselaar brengt vrijdag haar eerste single ‘LOEV’ uit, mét verschijning van ex-‘Tempation Island’-deelnemer Fabrizio Tzinaridis in de bijhorende videoclip. En het zal niet haar laatste hit zijn. “Mijn twee volgende nummers staan ook al klaar om af te vuren", lacht Shana.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw