De winkel blijft vandaag gesloten.
Volledig scherm
De winkel blijft vandaag gesloten. © Mine Dalemans

Medewerkster Delhaize neergestoken door klant: vrouw gewond afgevoerd

HasseltIn de Delhaize aan de Luikersteenweg in Hasselt is vanmiddag een incident gebeurd. Een klant stak er een personeelslid met een mes. De dader maakte een verwarde indruk.

 1. Lamborghini klopt Audi in strijd om polepositie in 24 Hours of Zolder
  Autosport

  Lamborghi­ni klopt Audi in strijd om poleposi­tie in 24 Hours of Zolder

  Oost-Vlaming Cedric Wauters heeft in Zolder voor een verrassing van formaat gezorgd door de polepositie te pakken voor de 44ste editie van de 24 Hours of Zolder. De Lamborghini-rijder was vijf duizendsten sneller dan Dries Vanthoor in de PK Carsport Audi R8 LMS GT2, de gedoodverfde favoriet voor deze oefening tegen de chrono. Kevin Abbring zette de RedAnt Porsche 992 GT3 op de derde plaats. In GTB was het de jeugd aan de macht, met Arthur Peters in de Tip Top Rent Porsche Cayman GT4. Nog een jong talent, Jarno D’Hauw, was de snelste man in toerisme TA met de JJ Motorsport BMW M2 CS, terwijl in TB de polepositie naar Vincent Convents en Convents Racing Team ging, met een BMW 325i.
 1. Twee doelpunten van aanwinst Luna Vanzeir leveren KRC Genk Ladies meteen een driepunter op: “Luna heeft snel haar draai gevonden”

  Twee doelpunten van aanwinst Luna Vanzeir leveren KRC Genk Ladies meteen een driepunter op: “Luna heeft snel haar draai gevonden”

  KRC Genk Ladies heeft op de openingsspeeldag meteen de eerste overwinning te pakken. Al liep dat niet van een leien dakje. Na amper vier minuten keken de Genkies reeds tegen een achterstand aan. Met twee treffers van aanwinst Luna Vanzeir zette de Genk Ladies de scheve situatie nog voor de rust recht. Woluwe kon in de tweede helft niet echt een vuist maken. “Noem het een verdiende collectieve zege, al heeft Luna Vanzeir met twee treffers op rij meteen haar visitekaartje afgeleverd”, zegt Genks kapitein Sien Vandersanden.