De gouden jaren van de Atmoz in Hasselt en Vosselaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De gouden jaren van de Atmoz in Hasselt en Vosselaar. © Atmoz.

Mannen in strings, de mooiste vrouwen en Pat Krimson: waarom er altijd seks in de lucht hing bij Atmoz

Hasselt“De mooiste vrouwen in het Belgische uitgaansleven vond je in de Atmoz.” Als Dennis Black Magic het zegt, moet het wel kloppen. Wat Pat Krimson in de jaren negentig aanraakte, veranderde in goud en dat gold ook voor Atmoz dat hij in 1996 uit de grond stampte. De geheime formule? De seks die er in de lucht hing én het bijzondere entertainment. “Met straffe decors en sexy dansers als het ware geplukt uit ‘Cirque du soleil’ maakten we het verschil.” Tot in 2005 het doek viel...

 1. RESTOTIP. Smullen van junk pizza’s in een rooskleurige setting bij Pink Pizza
  PREMIUM
  Genk

  RESTOTIP. Smullen van junk pizza’s in een rooskleuri­ge setting bij Pink Pizza

  In steeds meer steden, zoals Amsterdam en Antwerpen, duiken horecazaken op die in het teken staan van de kleur roze. Wist je dat Genk sinds kort ook zo’n hotspot heeft? Van roze zetels, een babyroze toog en binnenkort zelfs roze pizza en pasta: Pink Pizza in de Stalenstraat is op zijn minst opvallend te noemen. Wij brachten een bezoekje aan de zaak en spraken met medezaakvoerder Atif Tanriseven (28), die naar eigen zeggen “meer leven wil brengen in Genk”.
 2. Ex-Genkdoelman Olivier Vliegen aast op vaste keepersplaats bij Tsjechische eersteklasser Slovan Liberec: “Ik ben klaar voor een nieuwe stap”

  Ex-Genkdoel­man Olivier Vliegen aast op vaste keepers­plaats bij Tsjechi­sche eersteklas­ser Slovan Liberec: “Ik ben klaar voor een nieuwe stap”

  Een vijftal jaar geleden maakte Olivier Vliegen samen met Gaëtan Coucke en Nordin Jackers nog deel uit van een bijzonder getalenteerde KRC Genkse jeugdlichting keepers. Na een ommetje bij Anderlecht koos Olivier Vliegen op zijn achttiende voor een stap in het onbekende en tekende een contract van drie jaar en een half bij de Tsjechische eersteklasser Slovan Liberec. “Ik voel me sterker dan ooit”, klinkt een gemotiveerde Vliegen.
 3. Van ‘familiebedrijf’ met Willy Sommers op het podium tot wereldsterren als Dimitri Vegas & Like Mike aan de draaitafel: dit is het succesgeheim van de Versuz
  PREMIUM
  Hasselt / Haacht

  Van ‘familiebe­drijf’ met Willy Sommers op het podium tot wereldster­ren als Dimitri Vegas & Like Mike aan de draaitafel: dit is het succesge­heim van de Versuz

  De Zillion, Boccaccio, Carat, Cherry Moon... Allemaal waren ze ooit grootse discotheken waar minstens van vrijdagavond tot maandagochtend stevig gefeest werd. Allemaal zijn ze intussen ook weer verdwenen. De Versuz, die perfect in dat rijtje met groten past, is daarentegen groter dan ooit, lijkt het wel. Sinds de opening in 2002 kwam KRC Genk er onder meer haar kampioenentitel vieren en passeerden wereldsterren als Craig David, Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Martin Solveig en DJ Tiësto er de revue. Maar wat deed deze discotheek zo anders dan de rest, dat de tand des tijds er nu nog steeds geen vat op lijkt te hebben?