Uitbaters Jerome Fontaine, Dirk Hendrickx, Peppe Giacomazza en Piet Panis.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbaters Jerome Fontaine, Dirk Hendrickx, Peppe Giacomazza en Piet Panis. © Dalemans

Limburgse horecazaken reageren gemengd op 1 mei als heropeningsdatum: “Als de datum nóg opschuift, gaan we zwarte sneeuw zien”

LimburgHet overlegcomité richt zich op 1 mei als heropeningsdatum voor de horeca, tenminste als de vaccinatiecampagne vlot verloopt. Bij de ene zaak klinkt het als muziek in de oren, terwijl de ander eerder twijfelend afwacht. “Eerlijk? Wij hebben nooit financiële problemen gehad, maar ik ga niet onder stoelen of banken steken dat het niet makkelijk is om rond te komen”, klinkt het.

 1. Vader (53) en zoon riskeren 30 maanden cel voor gewelddadige home-invasion: “slachtoffer toegetakeld voor een schuld van 100 euro”
  PREMIUM
  Tongeren

  Vader (53) en zoon riskeren 30 maanden cel voor gewelddadi­ge ho­me-invasion: “slachtof­fer toegeta­keld voor een schuld van 100 euro”

  Een 53-jarige vader en zijn zoon riskeren 30 maanden cel omdat ze samen met een derde kompaan tweemaal een gewelddadige home-invasion pleegden bij een man (53) uit Tongeren. Het slachtoffer had een uitstaande schuld van 100 euro en werd door de ‘knokploeg’ serieus toegetakeld. “Hij is door de aanvallen zwaar getraumatiseerd.”
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?