Het Kolonel Dusartplein wordt ook op 21 oktober omgetoverd tot een paradijs voor de Limburgse jeugdverenigingen (Archiefbeeld).
Volledig scherm
Het Kolonel Dusartplein wordt ook op 21 oktober omgetoverd tot een paradijs voor de Limburgse jeugdverenigingen (Archiefbeeld). © Look A Pictures

Limburgse Dag van De Jeugdvereniging vieren? Kom voor een gratis ontbijt naar Hasselt op 21 oktober

HasseltOp 21 oktober viert Hasselt naar jaarlijkse gewoonte de Limburgse Dag van de Jeugdbeweging en daar hoort ook een gratis ontbijt op het Kolonel Dusartplein bij.

  1. Vooruit komt op voor zelfbeschikkingsrecht tijdens actie in Hasselt: “Ook in ons land gaan er extreemrechtse stemmen op om rechten terug te draaien”
    Hasselt

    Vooruit komt op voor zelfbe­schik­kings­recht tijdens actie in Hasselt: “Ook in ons land gaan er extreem­recht­se stemmen op om rechten terug te draaien”

    Aan de bibliotheek op het Kolonel Dusartplein in Hasselt tekende Vooruit deze vrijdagochtend present om op te komen voor de vrouw. De politieke partij deelde plaktattoos en flyers uit, specifiek om het zelfbeschikkingsrecht te ondersteunen. “Jaarlijks sterven 70.000 vrouwen door een onveilige zwangerschapsonderbreking. Dat is toch hallucinant?”