Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
DAC NV
Volledig scherm
© DAC NV

Limburgs grootste verhuisbedrijf viert 20-jarig bestaan: “Ondanks corona willen we toch stilstaan bij dit jubileum”

Een hoogtepunt voor DAC NV in Hasselt. Dit jaar viert het verhuisbedrijf namelijk zijn twintigste verjaardag. Maanden werkten ze aan het jubileumjaar met meerdere feestelijke activiteiten. Helaas steekt corona daar een stokje voor. “Toch willen we stilstaan bij dit bijzondere moment”, zegt algemeen directeur Mounir Jalam.

  1. Van schilderen met de kids tot koffiekletsen met Vlaanderens invloedrijkste illustratoren: zo ziet Limburgs literatuurfestival ‘Zin in Zomer’ er dit jaar uit
    PREMIUM
    Hasselt/Genk/Sint-Truiden/Bilzen

    Van schilderen met de kids tot koffieklet­sen met Vlaande­rens invloed­rijk­ste illustrato­ren: zo ziet Limburgs literatuur­fes­ti­val ‘Zin in Zomer’ er dit jaar uit

    Goed nieuws voor wie graag wegdroomt in de wereld van literatuur en illustratie, want festival ‘Zin in Zomer’ komt er weer aan. Carll Cneut, Rébecca Dautremer, Brecht Evens en tal van andere gerenommeerde auteurs en illustratoren zakken daarvoor speciaal af naar de Limburgse grootsteden. Maar bovenop Hasselt, Sint-Truiden en Genk komt daar dit jaar nog één locatie bij. Ook de Bilzenaren kunnen voortaan in het laatste weekend van augustus een literaire workshop, lezing of optreden meepikken. Onze redactie zocht alvast zes tips bij elkaar om je op weg te helpen.