Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Limburg telde afgelopen weekend maar liefst 72 verkeersongevallen

In heel Limburg gebeurden afgelopen weekend maar liefst 72 verkeersongevallen. Dat laat de provincie weten. In tien gevallen werd vluchtmisdrijf gepleegd.

1 reactie

 • vangeel guido

  1 jaar geleden
  Tien gevallen werd vluchtmisdrijf gepleegd.?5000€ boete kreeg ik voor een blutsje + 9 maanden rijverbod en 2 jaar voorwaardelijk.Nu zeggen ze hier meneer doe een taakstrafje .En dat is het verschil.Dit gebeurde 45 jaar geleden.
 1. RECONSTRUCTIE. Hoe Jelle Engelbosch (N-VA) plots de burgemeester van Sint-Truiden werd: “Stap opzij van Veerle was niet duidelijk, maar achterkamerpolitiek? Daar doen we niet aan”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  RECONSTRUC­TIE. Hoe Jelle Engelbosch (N-VA) plots de burgemees­ter van Sint-Trui­den werd: “Stap opzij van Veerle was niet duidelijk, maar achterka­mer­po­li­tiek? Daar doen we niet aan”

  Twee uur lang duurde de extra gemeenteraad over de vroegtijdige vaccinatie van Veerle Heeren (CD&V), maar pas ná de zitting werd duidelijk dat eerste schepen Jelle Engelbosch (N-VA) nu haar burgemeesterssjerp overneemt. “Als coalitie waren we samen overeengekomen dat Heeren best een stapje opzij zet, maar helaas is dat stukje van het verhaal net tussen de plooien gevallen”, reageert Engelbosch. Opluchting voor Vooruit, dat het ontslag van Heeren vroeg, al blijft Groen wél verveeld achter. “Nog te veel vragen eisen een antwoord.” Hieronder een reconstructie van de zitting, en hoe het verder moet.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek