Johan Driesen speelde al sinds zijn tienerjaren bij Sporting Hasselt. "Meteen was duidelijk: hij had talent." (Archiefbeeld)
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Driesen speelde al sinds zijn tienerjaren bij Sporting Hasselt. "Meteen was duidelijk: hij had talent." (Archiefbeeld) © RV

LEVENSVERHAAL: Ex-speler en jeugdtrainer van Sporting Hasselt Johan Driesen (49) overleden: “Hij trok meteen de aandacht met zijn lange haren, en zeker met zijn sterke mentaliteit”

HasseltJeugdtrainer bij Sporting Hasselt Johan Driesen is zopas op amper 49-jarige leeftijd overleden. Driesen speelde zelf in zijn tienerjaren vier seizoenen in het eerste elftal mee, waarna hij een transfer naar STVV versierde. Een verlammend verkeersongeluk maakte een einde aan die carrière, maar zelfs een rolstoel hield Driesen niet weg van het veld. “Hij bleef altijd strijdlustig en positief, maar helaas heeft hij zijn laatste gevecht niet kunnen winnen. Dit is een enorme schok voor onze voetbalfamilie”, aldus de club.

 1. Truiense charmezanger brengt ‘You are my sunshine’ uit
  Sint-Truiden

  Truiense charmezan­ger brengt ‘You are my sunshine’ uit

  De Truiense charmezanger Freddy Davis heeft met ‘You are my sunshine’ een nieuwe single gelanceerd. De titel doet iets anders vermoeden, maar het gaat wel degelijk om een Nederlandstalig nummer. Het nummer wordt aangekondigd als een vrolijke meezinger en een bewerking van het wereldwijd gekende deuntje. Davis heeft naar eigen zeggen zijn draai gevonden in dit genre van gevoelige ballades met een country-tintje. “Ik hoop dat de mensen zullen mee swingen op dit nummer”, is hij enthousiast. De single is verschenen bij D&V en kan je via alle gekende portals beluisteren.
 2. “Nooit de bedoeling geweest om te shockeren, maar toch storen mensen zich eraan”: busbedrijf De Zigeuner overweegt na 75 jaar naamsverandering
  Diepenbeek

  “Nooit de bedoeling geweest om te shockeren, maar toch storen mensen zich eraan”: busbedrijf De Zigeuner overweegt na 75 jaar naamsveran­de­ring

  Reisbureau en busbedrijf De Zigeuner uit het Limburgse Diepenbeek overweegt voor het eerst in het 75-jarig bestaan een naamsverandering. Het familiebedrijf wil nog meer inspelen op de naam ‘Z-coach’, die nu ook al op de reisbussen vermeld staat. “De Zigeuner volledig schrappen, willen we niet, maar incidenten op reis in Duitsland en Hongarije doen ons wel nadenken”, zegt de familie.